Αρχική Media BTS: Δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι Ιν

BTS: Δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι Ιν

0
BTS: Δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι Ιν

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζέι Ιν, έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter στους superstars της K-pop BTS, οι οποίοι κέρδισαν το κορυφαίο και άλλα δύο βραβεία στην τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (American Music Awards) 2021.

Στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας απηύθυνε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του προς τους BTS για τα τρία βραβεία που κέρδισαν στην τελετή απονομής των AMAs 2021.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους BTS που κέρδισαν το κορυφαίο Αμερικανικό Μουσικό Βραβείο. Τον περασμένο μήνα το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS), παγκόσμιας κλάσης, think tank στις ΗΠΑ διοργάνωσε μία ασυνήθιστη διάσκεψη με θέμα «Η “ήπια ισχύς” της Κορέας» χαιρετίζοντας τη χώρα που αποδεικνύεται η πιο δυναμική “ήπια ισχύς” στον κόσμο, συνδυάζοντας την πρωτοφανή οικονομική επιτυχία και τη δραστήρια δημοκρατία. Η κορεατική κουλτούρα κυριαρχεί στον κόσμο και ασκεί επιρροή στο εθνικό κύρος και τη διπλωματία» αναφέρεται στο μήνυμα του Νοτιοκορεάτη προέδρου.

«Η νίκη των BTS στην τελετή απονομής των AMAs αυτή τη φορά επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός για άλλη μια φορά. Κάποιες ειδήσεις από αυτό το συνέδριο έλαβαν κάποια δημοσιότητα και τις επαναφέρω επειδή μου υπενθύμισαν ένα σχόλιο του Τζόζεφ Νάι. Είπε: “Αν και καμία χώρα δεν ήταν πιο επιτυχημένη από την Κορέα τα τελευταία 60 χρόνια, τόσοι πολλοί Κορεάτες πιστεύουν ότι είναι αδύναμοι και υστερούν. Αυτό επηρεάζει την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά τους”. Πώς είστε παιδιά; Δεν αξίζει τώρα αυτοπεποίθηση και περηφάνια;» σημειώνεται στο μήνυμα.

www.newsit.gr