17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον ανακριτή η μητέρα και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στη 1 το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση τoυ κατ’ εξακολούθηση βιασμού του παιδιού της στον Κολωνό. Η 37χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κόρης της και ότι δεν γνώριζε τίποτα. Θα υποστηρίξει ότι ο Ηλίας Μίχος την εξαπάτησε, την κορόιδεψε και εκμεταλλεύτηκε την κόρη της. Επίσης, αναμένεται να ισχυριστεί ότι για το τι περνούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου την ενημέρωσε η θεία της μικρής κοπέλας και ότι μόλις τα έμαθε, το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, η 12χρονη στις καταθέσεις της αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας τόνισε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με την 12χρονη δεν έχει αναφερθεί στη μητέρα, αλλά αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Σχετικά με το πως βρέθηκαν τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ο δικηγόρος εξήγησε πως «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Σήμερα νωρίτερα, στις 10 το πρωί, στον ανακριτή θα πάει για να απολογηθεί και ο 33χρονος, ο οποίος είχε ζητήσει προθεσμία το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Μπαρκαγιάννη, αναμένεται να ζητήσει να γίνει στον εντολέα του ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Επιπλέον, ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» αναμένεται να παρουσιαστεί και εκείνος σήμερα ενώπιον της 33ης ανακρίτριας , η οποία χειρίζεται την υπόθεση ενω αναμένεται να ζητήσει να πάρει αναβολή για την απολογία του.

Προθεσμία αναμένεται να ζητήσει και ο 34χρονος ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16.10.2022), και αποτελεί τον τέταρτο που συλλαμβάνεται για τον βιασμό της 12χρονου κοριτσιού. Ο συλληφθείς είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μεταφορικής μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής

Επιχείρηση για τον εντοπισμό και 4ου ατόμου

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής (16.10.2022) υπήρχε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τέταρτου ατόμου τα τρία τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των ατόμων που έχουν συλληφθεί έως τώρα αναμένεται από ώρα σε ώρα να αυξηθεί.

Αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ 3ος άνδρας για κατάθεση

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Κυριακής (16.10.2022) παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ άλλο ένα άτομο, ο τρίτος κατά σειρά, προκειμένου να καταθέσει ενόρκως ότι συνομιλούσε με το κορίτσι από τον Κολωνό μέσω γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής. Ωστόσο αρνήθηκε πως την συνάντησε, καθώς σύμφωνα με όσα είπε, μόλις κατάλαβε την ηλικία της δεν προχώρησε σε κάποιο ραντεβού μαζί της.

Το τσουνάμι αποκαλύψεων που ξεκίνησε ένα 12χρονο κορίτσι, που ακόμα προσπαθεί να παλέψει με την πραγματικότητα, αρχίζει να παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του, με αποτέλεσμα να αναμένεται να παρουσιαστούν κι άλλα άτομα στις αρχές, για να καταθέσουν ενώπιον των αστυνομικών ότι συνομιλούσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά την ανήλικη κοπέλα.

www.newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων