36.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι κατηγορίες για «revenge porn» τελειώνουν για πάντα το Ράδιο Αρβύλα; Ο Αντώνης Κανάκης τα άφησε όλα ανοιχτά

Ράδιο Αρβύλα. Ένα όνομα – μια ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, η οποία όμως ενδέχεται να έχει άδοξο και θλιβερό για την ελληνική πραγματικότητα φινάλε. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εκ των βασικών συντελεστών της εκπομπής και επί χρόνια στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, κατηγορείται για «revenge porn» και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η είδηση «έσκασε σαν βόμβα» το βράδυ της Δευτέρας, 13.12.2021, όταν το Ράδιο Αρβύλα «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο ήδη από νωρίς επικρατούσε έντονος «θόρυβος» στα social media για την υπόθεση.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε την εκπομπή χωρίς να μπορεί να κρύψει τόσο την θλίψη του, όσο και την οργή του -αξιοσημείωτο το πόσες φορές χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη- ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Να αναφέρουμε ότι όλα ξεκίνησαν από καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της!

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Τελειώνει το Ράδιο Αρβύλα;

Πλέον, ωστόσο, δεν είναι καν βέβαιο το κατά πόσο θα συνεχιστεί και το ίδιο το Ράδιο Αρβύλα. Κι αυτό διότι η εκπομπή ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε. Δηλαδή σε φορτισμένο κλίμα και με τον Αντώνη Κανάκη να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας πάντως ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Όπως είπε, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα «κοπεί» ή όχι η εκπομπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής

«Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό, τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε. Από εκεί και πέρα εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για να βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη θέση και για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας.

Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βγούμε και θα βγούμε κανονικά, θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή εγώ τέτοια εκπομπή σαν τη σημερινή δεν μπορώ να παρουσιάζω και δεν έχω και καμία διάθεση να την υποστηρίξω» είπε συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: «Αυτή η εβδομάδα εκπομπών που ξεκίνησε, θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα ήταν αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχαμε συνεννοηθεί όπως κάθε χρόνο να την αφιερώσουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους που είναι συγκλονιστικό. Χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών, το κράτος δεν το χρηματοδοτεί. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια, οι άνθρωποι φροντίζουν τα παιδιά. Φροντίζουν παιδιά δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Αν είναι να βγει κάτι από τη σημερινή εκπομπή που να είναι όμορφο, αν έχετε καταλάβει τη θέση που έχουμε βρεθεί, είμαστε φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου να καλέσετε και να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού», πρόσθεσε.

www.newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων