Αρχική Christmas Giveaway Simple Caracters

Simple Caracters

0
Simple Caracters

Τα “Simple Caracters” αποτελούν όχι απλώς τον απόλυτο shopping προορισμό από το 1989 στην Ελλάδα, αλλά μiα ιδέα.

Η εταιρεία Δ & Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε από τους Δημήτρη και Ράνια Λιακωτίτη το 1989, με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο έτοιμων ενδυμάτων και υποδημάτων. Από την πρώτη στιγμή, ξεχώρισε στον κόσμο της μόδας στον ελλαδικό χώρο διαθέτοντας συλλογές μερικών από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην πορεία των τριάντα χρόνων της, η Δ & Ρ Λιακωτίτης Ε.Π.Ε. διέπρεψε στη συνεχή αναζήτηση συλλογών που θα αποτελούσαν τη επόμενη τάση στον αρκετά ανταγωνιστικό κλάδο του εμπορίου και της μόδας. Ερμηνεύοντας με ακρίβεια και διορατικότητα τις αγοραστικές και καταναλωτικές ανάγκες, καινοτομεί στην εισαγωγή διεθνών οίκων από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και τις ΗΠΑ.

Οι ιδρυτές μας ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στον επιχειρηματικό κλάδο της μόδας, με το πρώτο τους κατάστημα στο Χαλάνδρι, υπό τον εμπορικό και διακριτικό τίτλο “Simple Caracters”. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά εννέα σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα πέντε βρίσκονται στην Αττική και τέσσερα στη Μύκονο, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων boutiques της Off-White στη Χώρα της Μυκόνου και του Philipp Plein στο Nammos Village, στην Ψαρρού.

Σημαντικοί οίκοι του εξωτερικού έχουν συνάψει εμπορικές συμφωνίες με την Δ & Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ Ε.Π.Ε., όπως η LVMH με τα εμπορικά σήματα των Kenzo και Marc Jacobs, η Tods Group με τα εμπορικά σήματα των Tods και Hogan, η Staff International με τους οίκους Maison Margiela και Dsquared, καθώς και δυναμικά αυτόνομα brands, όπως οι Kimmy, Giuseppe Zanotti, Canada Goose, κλπ.