17 C
Athens
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Μέσα στο ολοκαίνουργιο Volvo EX90: Νέα ερμηνεία στην πολυτέλεια και το ευ ζην

Πώς μεταφράζεις τις αξίες σε υλικά; Και τι σημαίνει πολυτέλεια στον κόσμο του σήμερα; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που αντιμετώπισαν οι σχεδιαστές μας, καθώς εργάζονταν για το εσωτερικό του επερχόμενου Volvo EX90, της αμιγώς ηλεκτρικής ναυαρχίδας των SUV μας.

Οι απαντήσεις τους συντονίζονται με την εποχή, αλλά θεμελιώνονται στέρεα και στις ουσιώδεις αξίες του σκανδιναβικού design: απλότητα, ευζωία και φυσικοί πόροι.

Με τον ίδιο τρόπο που παλιά μεγέθη, όπως η ιπποδύναμη και η επιτάχυνση, παραμερίστηκαν από τον χρόνο φόρτισης και την αυτονομία, τώρα δημιουργείται ένα νέο παράδειγμα που αφορά την πολυτέλεια των αυτοκινήτων. Για εμάς, το επιδεικτικό δεν είναι το καλύτερο. Και η μυρωδιά του νέου δέρματος ζωικής προέλευσης δεν είναι πια η μόνη ένδειξη ενός πλούσιου εσωτερικού.

Ερμηνεύστε το αυτό σε απτά στοιχεία μέσα στο Volvo EX90 και το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και κομψά εσωτερικά αυτοκινήτου στην αγορά. Την ίδια στιγμή, η σύνθεση του εσωτερικού αντανακλά τις φιλοδοξίες μας για τη βιωσιμότητα, όπως το να είμαστε μία πλήρως κυκλική και κλιματικά ουδέτερη εταιρεία έως το 2040.

Ξύλο από δάση και μίγματα μαλλιού

Μέσα στο Volvo EX90 θα βρείτε ένα σύγχρονο υλικό που ονομάσαμε Nordico.

Το Nordico είναι μία σημερινή έκφραση αξιών της Σκανδιναβίας και ορίζει ένα νέο πρότυπο για την premiumεσωτερική σχεδίαση.

Αποτελούμενο από υφάσματα φτιαγμένα από ανακυκλωμένο υλικό, όπως τα μπουκάλια PET, καθώς και από υλικό βιολογικής βάσης από δάση υπεύθυνης διαχείρισης στη Σουηδία και τη Φινλανδία, το Nordico είναι ένα καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο υλικό.

Συναφές με τα δάση: Στην καμπίνα του Volvo EX90 υπάρχουν ξύλινα στοιχεία με πιστοποίηση FSC™. Αναδεικνύονται με όμορφο οπίσθιο φωτισμό σε θερμή απόχρωση, που δημιουργεί μία ατμόσφαιρα από σκανδιναβικό σαλόνι και την παρθένα φύση του βορρά.

Το Volvo EX90 σας προσφέρει επίσης επιλογή καθισμάτων με επενδύσεις από μίγμα μαλλιού, που έχει πιστοποιηθεί με βάση αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας για την καλή μεταχείριση των ζώων, περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα.

Σε ακολουθία με τις φιλοδοξίες μας για την κυκλική οικονομία, το Volvo EX90 περιέχει επίσης περισσότερα ανακυκλωμένα πλαστικά, ώστε να χρησιμοποιεί λιγότερες μη-ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Εκτός των μπουκαλιών PET, στο Volvo EX90 χρησιμοποιούνται σχεδόν 50 κιλά ανακυκλωμένων πλαστικών και υλικών με βιολογική βάση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποσότητα υλικών που δεν βασίζονται σε πρωτογενή ορυκτά μεταξύ των αυτοκινήτων της γκάμας μας και θέτει ένα νέο ορόσημο για το μέλλον.

Οι μοκέτες επίσης υιοθετούν την ιδέα της κυκλικότητας, καθώς αποτελούνται μερικώς από αναγεννημένο πολυαμίδιο.

Μία εξατομικευμένη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα

Εκτός από τα υλικά, το Volvo EX90 σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να εξατομικεύσετε την ατμόσφαιρα και την εμφάνιση του δικού σας αυτοκινήτου, επιλέγοντας μεταξύ επτά διαφορετικών «χώρων» που συγχρονίζουν την εσωτερική διακόσμηση και τις επενδύσεις με τα εξωτερικά χρώματα.

Κάθε χώρος, ειδικά δημιουργημένος από τους σχεδιαστές μας, παρέχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα και προσφέρει μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα για να ταιριάξει στις προτιμήσεις σας. Και κάθε ένας αντλεί έμπνευση από στοιχεία του σκανδιναβικού τρόπου ζωής και της συμβιωτικής σχέσης του με την όμορφη φύση που μας περιβάλλει εδώ στον βορρά.

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90 θα αποκαλυφθεί στις 9 Νοεμβρίου.

www.newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων