29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε με «πάθος» τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, η διάθεση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “πάθος”.

Η διοίκηση των Πειραιωτών εξήγησε γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο “μότο”, ενώ ενημέρωσαν τους οπαδούς της ομάδας τους και για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Πάθος» για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος. «Πάθος» για να πανηγυρίσουμε ξανά τις επιτυχίες του Θρύλου μας. «Πάθος» για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. «Πάθος» για να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «Πάθος» παρουσίασε την Τετάρτη 8 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η διάθεση των οποίων αρχίζει την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Στο πάνελ της επίσημης παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ήταν ο εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας.

 

Πρώτος το λόγο πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε αρχικά:

«Η λέξη πάθος είναι μία λέξη η οποία μας συνοδεύει στην καθημερινότητά μας. Την επιλέξαμε γιατί είναι μία χρονιά στην οποία σηματοδοτείται και η μεγάλη μάζα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, δεν έχει τελειώσει ακόμη αυτό που έχουμε, αλλά έτσι φαίνεται πως θα επιστρέψει όλος ο κόσμος. Οι περισσότεροι από εμάς βαπτίστηκαν σε ένα γεμάτο γήπεδο, με πάθος και αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν αυξήσεις παρά μόνο μειώσεις και εκπτώσεις για τον κόσμο που στήριξε και ήταν εκεί την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Και αυτοί οι άνθρωποι θα επιβραβευτούν από τον σύλλογο.

Το διαρκείας εκτός από το κλειδί για το γήπεδο, είναι και ο τρόπος που ενισχύουμε και δίνουμε αίμα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Τα τελευταία 12 χρόνια ο Ερασιτέχνης έχει μεγαλουργήσει και έχει αλλάξει την αθλητική ιστορία του τόπου και του κόσμου. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος με τόσες επιτυχίες. Αυτό συμβαίνει γιατί τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του κόσμου με τα διαρκείας και τις κάρτες μελών και φιλάθλου».

Από εκεί και πέρα σε ερώτηση για την έκπτωση του 10% στους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, ο Παναγιώτης Μπαντούνας απάντησε ως εξής: «Πέρσι είχαμε υποσχεθεί και το τηρούμε φέτος, πως οι περσινοί κάτοχοι αν έχαναν κάποια ματς θα είχαν έκπτωση τη νέα σεζόν. Έχασαν 4 ματς, εμείς δε συμφωνήσαμε με την πρόταση των 1.000 ατόμων στο γήπεδο γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαχωρισμό στον κόσμο μας. Έχασαν 4 αγώνες, παίξαμε 30 ματς και βάλαμε το ποσοστό των 10% έκπτωση στα νέα εισιτήρια».

 • Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, θα ξεκινήσει από την Πέμπτη στις 10:00 σε εκδοτήρια και ίντερνετ.

Περίοδος Ανανεώσεων

Από Πέμπτη 9/6 έως Κυριακή 26/6

 • Οι κάτοχοι Ε/Δ της περιόδου 2021-2022 έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους
 • Για τις θύρες 3 έως 7 δεν υπάρχει περίοδος ανανεώσεων και έχουν δικαίωμα αγοράς παλαιοί και νέοι κάτοχοι έως την εξάντλησή τους.

Ημερομηνίες και Ώρες Διάθεσης

 • Πέμπτη 9/6 – Παρασκευή 10/6, ώρες 10:00 – 18:00
 • Σάββατο 11/6 10:00 – 15:00
 • Τρίτη 14/6 – Παρασκευή 17/6, ώρες 10:00 – 18:00
 • Σάββατο 18/6 – Κυριακή 19/6, ώρες 10:00 – 15:00
 • Δευτέρα 20/6 – Παρασκευή 24/6, ώρες 10:00 – 18:00
 • Σάββατο 25/6 – Κυριακή 26/6, ώρες 10:00 – 15:00
 • Από 27/6 οι ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 18:00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

Online

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org).

Με δυνατότητες αποθήκευσης του εισιτηρίου σε κινητό τηλέφωνο (wallet) ή εκτύπωσης «PRINT AT HOME», χωρίς να είναι απαραίτητη η παραλαβή από το γήπεδο.

Για τις θύρες 3 – 7 η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) καταβάλλοντας επιπλέον την οικονομική ενίσχυση των 50€.

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»

Από τα εκδοτήρια της θύρας 25 τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: ticketing@olympiacos.org

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα εξής:

 • ΑΜΚΑ
 • ΑΔΤ
 • ΑΦΜ
 • ΔΟΥ
 • Κινητό
 • Διεύθυνση
 • E-mail

Κάθε κάτοχος – μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Σε όλες τις θύρες εκτός των θυρών 3 έως 7 θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση περίπου 30%.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων διαρκείας έχουν φυσικά πρόσωπα με έτος γέννησης 2007 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο Γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

 • Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

www.newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων