24.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Η LG παρουσιάζει τα νέα της soundbar

Με εύχρηστες λειτουργίες, βελτιωμένη ενσωμάτωση της τηλεόρασης LG και ισχυρό ήχο, τα νέα μοντέλα της εταιρείας προσφέρουν κορυφαία εμπειρία στον καταναλωτή.

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη νέα σειρά soundbar για το 2023, που συμπεριλαμβάνει τα μοντέλα SC9, SE6 και S77. Τα νέα soundbars αποτελούν κορυφαία επιλογή για τις τηλεοράσεις LG, με μοναδική εμφάνιση, κομψό σχεδιασμό, ευχρηστία και υψηλή απόδοση.

Είτε πρόκειται για ταινίες, μουσική ή παιχνίδια, τα νέα soundbars της LG κάνουν την οικιακή ψυχαγωγία πολύ καλύτερη.

Τα νέα μοντέλα soundbars, με κορυφαίο το SC9, προσφέρουν εύκολη ενσωμάτωση στις τηλεοράσεις της εταιρείας και παρέχουν μια εμπειρία χρήσης, με πιο ισχυρό και αυθεντικό ήχο που κάνει την οικιακή ψυχαγωγία ακόμα πιο καθηλωτική. Όταν συνδυάζονται, το LG soundbar και η τηλεόραση LG προσφέρουν καινοτόμες, νέες λειτουργίες, όπως το WOW Orchestra, το οποίο χρησιμοποιεί κάθε κανάλι ήχου των δύο συσκευών για να δημιουργήσει ένα διευρυμένο ηχητικό σκηνικό με βελτιωμένο ύψος, βάθος και ισχύ.

Τα soundbars για το 2023 της LG όπως και οι τηλεοράσεις προσφέρουν μεγαλύτερη συνέργεια για εξαιρετικό ήχο σε πολλούς χώρους, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν Dolby Atmos και IMAX Enhanced που υποστηρίζεται από το DTS:X.

Οι κορυφαίες λύσεις ήχου οικιακής ψυχαγωγίας της εταιρείας ενσωματώνουν επίσης το έξυπνο περιβάλλον WOWInterface στο Home Dashboard της LG TV, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα τις ρυθμίσεις του soundbar τους και να μοιράζονται λειτουργίες ήχου με την τηλεόραση. Παράλληλα, η προσθήκη του WOWCASTεπιτρέπει στα μοντέλα soundbar του 2023 να συνδέονται ασύρματα με τις τηλεοράσεις LG, παρέχοντας συνδεσιμότητα χωρίς καλώδια και μια πιο τακτοποιημένη εμφάνιση στο σαλόνι, χωρίς να χάνεται η ποιότητα του ήχου.

Μαζί με ένα διευρυμένο σύνολο λειτουργιών και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, τα νέα soundbars διαθέτουν έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που συμπληρώνει τη μινιμαλιστική εμφάνιση των τελευταίων τηλεοράσεων της LG και ταιριάζει άψογα με κάθε είδος διακόσμησης. Η νέα βάσ επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν το soundbar απευθείας κάτω από την τηλεόραση LG, δημιουργώντας μια οπτική αρμονία που αναβαθμίζει τον χώρο του καθιστικού. Η βάση η οποία προσαρμόζεται στο πίσω μέρος μιας συμβατής τηλεόρασης LG, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιτοίχια ή όρθια τοποθέτηση των soundbars σε θέση που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου για τους χρήστες. Ο εύχρηστη βάση βοηθάει να διατηρηθεί το περιβάλλον θέασης απαλλαγμένο από την ακαταστασία των καλωδίων και οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανοίξουν νέες τρύπες στον τοίχο για την εγκατάστασή του.

Τα soundbars για το 2023 παρέχουν ακριβή αναπαραγωγή ήχου και βελτιωμένη ευκρίνεια για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με την τεχνολογία Triple Sound της LG, που περιλαμβάνει το πρώτο στον κόσμο Triple Up-Firing Speaker.

Επιπλέον, η νέα τεχνολογία Triple Level Spatial Sound Technology χρησιμοποιεί την ανάλυση καναλιών που πραγματοποιείται από μια 3D engine βασισμένη στο HRTF για να προσθέσει ένα εικονικό μεσαίο στρώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένας απίστευτα ζωντανός ήχος με ρεαλιστική αίσθηση του χώρου που τοποθετεί τους χρήστες στο κέντρο ενός καθηλωτικού ηχητικού περιβάλλοντος.

Οι χρήστες θα μπορούν να ακούσουν τη διαφορά που κάνει το Triple AI Sound Optimizer της LG – μια λειτουργία που ενισχύει την απόδοση των νέων soundbars – και να απολαύσουν αναβαθμισμένο ήχο. Η συγκεκριμένη λειτουργία μετατρέπει οποιαδήποτε πηγή ήχου, συμπεριλαμβανομένου του ήχου δύο καναλιών, σε εκπληκτικό ήχο surroundχρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο κανάλι αναπαραγωγής ήχου. Προσαρμόζοντας την έξοδο ήχου στον χώρο, το βελτιωμένο AI Room Calibration της LG αναλύει το περιβάλλον του δωματίου και στη συνέχεια εφαρμόζει αυτές τις πληροφορίες στις ρυθμίσεις των soundbars για να βελτιώσει τη συνολική ισορροπία, τη σαφήνεια των φωνητικών ερμηνειών, των διαλόγων της ταινίας και την ακρίβεια της ηχητικής αποτύπωσης.

www.newsit.gr
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων