27.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Επιστροφή στην ελληνική φύση για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Λίγο μετά το τέλος του «Master Chef 2» θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές των τριών κριτών.  Στην περίπτωση του Δημήτρη Σκαρμούτσου, θα δούμε να εφαρμόζεται επί της οθόνης η ιδέα «επιστροφή στην –ελληνική-φύση». Ο σεφ θα προσπαθήσει να δώσει μέσα από την εκπομπή του έμφαση στα εγχώρια προϊόντα, αγαθά της ελληνικής γης, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές της πατρίδας μας και μέσα από αυτά να δημιουργήσει πρωτότυπες συνταγές. Το «κόνσεπτ» της εκπομπής επιτάσσει μαγειρέματα εντός πλατό, αλλά και στην ύπαιθρο, κοντά στους χώρους παραγωγής των προϊόντων αυτών, ακόμα και τη γνωριμία με τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους τους, που θα έχουν και αυτοί το δικό τους ρόλο στην κάθε εκπομπή, αφού θα γνωρίζουν στους τηλεθεατές με όλα όσα περικλείουν τον τρόπο παραγωγής τους.  Αν απ’ όλα αυτά που διαβάζετε, νομίσετε, όμως, ότι η εκπομπή θα αποπνέει αέρα αυστηρά και μόνο ελληνικής παράδοσης, απατάσθε. Επιθυμία του δημοφιλή μάγειρα είναι να συνδυάσει γρήγορους ρυθμούς στην παρασκευή, απλά ελληνικά υλικά και να «εκμοντερνίσει» κατά κάποιο τρόπο τις συνταγές του προκειμένου να φτάνουν γρήγορα στους τηλεθεατές. Από την παραγωγή στην κατανάλωση δηλαδή…

Επιμέλεια: Καλπουζάνης Νικόλαος

Λίγο μετά το τέλος του «Master Chef 2» θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές των τριών κριτών.  Στην περίπτωση του Δημήτρη Σκαρμούτσου, θα δούμε να εφαρμόζεται επί της οθόνης η ιδέα «επιστροφή στην –ελληνική-φύση». Ο σεφ θα προσπαθήσει να δώσει μέσα από την εκπομπή του έμφαση στα εγχώρια προϊόντα, αγαθά της ελληνικής γης, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές της πατρίδας μας και μέσα από αυτά να δημιουργήσει πρωτότυπες συνταγές. Το «κόνσεπτ» της εκπομπής επιτάσσει μαγειρέματα εντός πλατό, αλλά και στην ύπαιθρο, κοντά στους χώρους παραγωγής των προϊόντων αυτών, ακόμα και τη γνωριμία με τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους τους, που θα έχουν και αυτοί το δικό τους ρόλο στην κάθε εκπομπή, αφού θα γνωρίζουν στους τηλεθεατές με όλα όσα περικλείουν τον τρόπο παραγωγής τους.  Αν απ’ όλα αυτά που διαβάζετε, νομίσετε, όμως, ότι η εκπομπή θα αποπνέει αέρα αυστηρά και μόνο ελληνικής παράδοσης, απατάσθε. Επιθυμία του δημοφιλή μάγειρα είναι να συνδυάσει γρήγορους ρυθμούς στην παρασκευή, απλά ελληνικά υλικά και να «εκμοντερνίσει» κατά κάποιο τρόπο τις συνταγές του προκειμένου να φτάνουν γρήγορα στους τηλεθεατές. Από την παραγωγή στην κατανάλωση δηλαδή…

Επιμέλεια: Καλπουζάνης Νικόλαος

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων