19.2 C
Athens
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
- Διαφήμιση -

Ένα eshop μόνο για τα σώματα ασφαλείας! army-market.gr

Όλοι μας λίγο, πολύ πλέον ψάχνουμε για προνομιακές τιμές στα προϊόντα που θέλουμε να αγοράσουμε και ο πιό εύκολος τρόπος γι αυτό είναι το ιντερνέτ. Εντύπωση μας έκανε όμως ένα πολύ ειδικευμένο eshop που απο την Ξάνθη κέρδισε τα σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα και όλα αυτά απο τον 31 χρόνο Παναγιώτη Πατεράκη.
Τι μας είπε ο ίδιος για το εγχείρημα του αυτό?
    “Έχοντας εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία και επιστρέφοντας από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Στρατηγική Ανάπτυξη στο Wageningen της Ολλανδίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχοντας εμφανή στοιχεία της επιτυχίας του καταστήματος μιας και πελάτες ευχαριστημένοι δίχως να έχουμε e-shop μας καλούσαν για αποστολή προϊόντων στην πόλη τους, αποφάσισα την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο κατάφερε μέσα στην κρίση να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς φτάνοντας σήμερα τις 250.000 ετήσιες επισκέψεις και περισσότερους 6.500 μόνιμους φίλους”
 
    Έχοντας την Γνώση την συνδύασα με την Εμπειρία των παλαιοτέρων και φτάσαμε στο σημερινό επιτυχημένο αποτέλεσμα να γίνουμε γνωστοί στην Ελλάδα εδραιώνοντας συνεχώς την παρουσία μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας επιστρέφουν μαζί με τους φίλους μας για τις αγορές του. 
 
  Διατηρώντας σταθερή μια στρατηγική που χαρακτικέ το 2009 σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια είδαμε όλοι στόχοι να έχουν επιτευχθεί και ήδη έχουμε θέσεις νέους για την επόμενη 3τία δύο εκ των οποίων είναι η ακόμη μεγαλύτερη αυτοματοποιήση του e-shop μέσω Custom επανακατασκευής του που βρίσκεται στα Σκαριά και θα δημοσιευτεί στις Αρχές του 2014 με σκοπό μελλοντικά την Ευρωπαϊκή Παρουσία του Καταστήματος Army-Market.com (μας ανήκει εδώ και 1 χρόνο).”
Καινοτομία: Ο Ηλεκτρονικός κατάλογος που κατασκευάσαμε και τυπώνεται σε Real Time πάντα ανανεωμένος στο τελευταίο δευτερόλεπτο με εξώφυλλο, φόντο και περιεχόμενα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
         Λίγα για λόγια για την επιχείρηση από τα είδη δημοσιευμένα:
        Το κατάστημα μας λειτουργεί από το 1945 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθη. Είναι μια επιχείρηση που κατάφερε μέσα από την εξειδίκευση, να πετύχει την άριστη ποιότητα, στην σωστή τιμή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εδραιωθεί και σήμερα να είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του ελληνικού χώρου.
Στόχος
Να προσφέρουμε το προϊόν σε ασύγκριτη ποιότητα, στην καλύτερη τιμή σε κάθε γωνία της Ελλάδας.
Αποστολή
Η άριστη εξυπηρέτησή σας, γρήγορα και αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεστε.
Όραμά
Να είμαστε η πρώτη επιλογή σε κάθε αγορά σας.
Στρατηγική
  •  Άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας, γιατί κατανοούμε τον πελάτη.
  •  Εξυπηρέτηση και μετά την αγορά του προϊόντος, γιατί ο πελάτης για μας έχει αξία.
  •  Επιλογή των συνεργατών μας, με κύριο γνώμονα την ποιότητα, γιατί θέλουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
  •  Διάθεση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, γιατί σεβόμαστε το πορτοφόλι σας.
   Η απόφαση μας να δημιουργηθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα βασίστηκε στον αρχικό στόχο μας που επίκεντρο έχει την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Η επιτυχία του στόχου μας αποδεικνύεται περίτρανα από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποκτήσαμε περισσότερους από6.500 μόνιμους φίλους. 09/2013
  Φίλους και επισκέπτες, που ξεπέρασαν τους 250.000, για τους όποιους φροντίσαμε να προσφέρουμε μια νέα ιστοσελίδα με τις πιο υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο. Επίσημα πλέον το Army-Market.gr βρίσκεται ανάμεσα στο 20% των γρηγότερων web-sites σε παγκόσμιο επίπεδο*.
  Επιτυχία μας, η επικέντρωση στο σκοπό μας, που είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την αρίστη σχέση μεταξύ ποιότητας και προσιτής τιμής. Μια σχέση που οι πελάτες μας, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, σήμερα ξέρουν και εμπιστεύονται.
  Μέσα από την ποικιλία προϊόντων που σήμερα απαριθμούνται σε περισσότερα από 2.500 (09/2013) προσπαθήσαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σε όλους εσάς, τηρώντας την αποστολή μας. Δηλαδή να εξυπηρετείστε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά βρίσκοντας αυτό που επιθυμείτε. Αυτό είναι το όραμά μας.
  Παραμένοντας σταθεροί έως σήμερα στις αξίες και στους όρους που έχουμε θέσει, καταφέραμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, πετυχαίνοντας να εξυπηρετήσουμε περισσότερες από 10.000 αποστολές.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων