15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άγιος Βαλεντίνος 2022: «Αφήστε το κινητό και μιλήστε στον σύντροφο σας»

Nα μην χρησιμοποιούν τo κινητό τους τηλέφωνο σήμερα 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προτρέπει τους χρήστες η Honor, ενθαρρύνοντας τους να περάσουν τη μέρα με τα άτομα που αγαπούν και να απολαύσουν κάθε στιγμή μαζί.

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας η Honor, σε ανακοίνωση της, κάνει αναφορά στα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 νέων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία προκύπτει ότι κατά μέσο όρο, το 71% των ανθρώπων λέει ότι περνούν περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο με το τηλέφωνό τους από ότι με τον σύντροφό τους. Το 52% των ανθρώπων περνά τρεις-τέσσερις ώρες περισσότερες στο τηλέφωνό τους την ημέρα, σε σύγκριση με το χρόνο που αφιερώνουν στο σύντροφο τους.

Η πλειονότητα των ανθρώπων (54%), προτιμούν να περνούν χρόνο στο τηλέφωνό τους παρά στην παρέα του συντρόφου τους, ενώ το 30% των ανθρώπων στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό τους όταν είναι και οι δύο σπίτι, αντί να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Πάνω από 1 στα 4 άτομα παραδέχονται ότι παίζουν με το τηλέφωνό τους όταν τρώνε δείπνο μαζί, ενώ το 28% των ανδρών λέει ότι η χρήση του τηλεφώνου είχε προκαλέσει λογομαχίες, με μόνο το 22% των γυναικών να λέει το ίδιο.

Σύμφωνα με την έρευνα το 56% γνωρίζει ότι η λιγότερη χρήση του τηλεφώνου τους, θα έκανε τον σύντροφό τους πιο ευτυχισμένο.

«Αν και η χρήση κινητών τηλεφώνων κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητά μας πιο παραγωγική, η Honor προτείνει σε όλους τους χρήστες να κάνουν πιο ορθολογική χρήση των smartphone και ταυτόχρονα να αφιερώνουν χρόνο και να έρχονται πιο κοντά με τα άτομα που αγαπούν», αναφέρει το παγκόσμιο premium smartphone brand Honor.

www.newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων