21.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Προμηθέας 95-72: Τρίτη η Ένωση στη Basket League

Κατάφερε να κάνει το πιο καλό… τέλος χρονιάς, που μπορούσε. Η ΑΕΚ νίκησε με 95-72 τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ κι έκανε το 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League, παίρνοντας την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική της χρονιά πέρασε από… σαράντα κύματα, αλλά στο φινάλε της κατάφερε να πάρει -έστω- την 3η θέση στην Basket League. Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το… τελευταίο μετάλλιο στην Α1 ανδρών, αφού επικράτησε με 95-72 του Προμηθέα Πατρών στο ΟΑΚΑ, γράφοντας το 3-1 στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των «μικρών» τελικών.

Ο Ντάριλ Μέικον Τζούνιορ αποτέλεσε και πάλι την πλέον αξιόπιστη λύση στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 20 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Κώστας Γόντικας (12π., 7ρ.), Γιανίκ Μορέιρα (13π.) και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (11π.).

Από τον Προμηθέα Πατρών, που δε είχε τους Τζέριαν Γκραντ και Τζιάν Κλαβέλ στη σύνθεσή του, ξεχώρισε ο Δημήτρης Αγραβάνης με 17 πόντους. να θυμίσουμε πως αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων