Ξεκινάει μια νέα εποχή

melisanidisΗ τρέχουσα εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής στην ΑΕΚ με τη ΓΣ της ΠΑΕ και τις εκλογές της Ερασιτεχνικής.
Η ΑΕΚ βαδίζει εδώ και μέρες σε νέα εποχή, η οποία θα αρχίσει κι επίσημα την τρέχουσα εβδομάδα. Την προσεχή Παρασκευή θα γίνει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ, που θα αποφασίσει και τυπικά την είσοδό της σε καθεστώς εκκαθάρισης. Ήδη ο Ανδρέας Δημητρέλος ολοκλήρωσε την απογραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ, που θα πάνε προς ρευστοποίηση, μέσα στην εβδομάδα θα καταρτιστούν οι ισολογισμοί, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η όλη διαδικασία εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου για να μπορεί να πορευτεί στη συνέχεια η ΑΕΚ «καθαρή» από τις… αμαρτίες του παρελθόντος. Αυτό, ασφαλώς, δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις του συλλόγου για μεταγραφές ή το γήπεδο.
Τέλος, Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να τοποθετηθεί δημοσίως για την ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες μιλώντας για πρώτη φορά από τη μέρα που αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα για τις προθέσεις του. Ο «τίγρης», που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, έχει αναλάβει να τρέξει όλο το σχεδιασμό για τη νέα εποχή, που αφορά την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμόρφωση του Ελληνικού που θα αποτελέσει την προσωρινή έδρα της «Ένωσης» για τουλάχιστον δύο χρόνια.