Χαλάει ο καιρός από σήμερα

xalaei-o-kairos-erxontai-broxes-kai-kataigides-900x400Μικρή επιδείνωση του καιρού, προβλέπεται για σήμερα Τρίτη, αφού ο καιρός θα είναι νεφελώδης σε όλη τη χώρα, ενώ στα βόρεια θα σημειωθούν καταιγίδες από το απόγευμα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας οπού τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.