22.6 C
Athens
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Ρεπορτάζ NewsVoice: Βόλτα και γιορτινές αγορές στο River West

Αυτές τις γιορτές ελάτε να ζήσετε και εσείς την πιο μαγική εμπειρία των Χριστουγέννων στο River West. Από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε σε μέρη μαγικά με το Τρένο των Ευχών, διασκεδάζουμε στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη που έχει στηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο σιδηροδρομικό σταθμό, τραγουδάμε κάλαντα και γιορτινές μελωδίες τις παραμονές και φυσικά, κάνουμε το καλύτερο και πιο άνετο xmas shopping για όλη την οικογένεια!

Εμείς στο NewsVoice.gr κάναμε μια βόλτα στο εμπορικό βρήκαμε και σας προτείνουμε καταστήματα για τις φετινές αγορές σας για μικρούς και μεγάλους. Ξεκινώντας απο ένα κατάστημα φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις μιας περιπετειώδους επόμενης γενιάς που ενδιαφέρεται για τη μουσική, την κοινωνική δικτύωση και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, το Bershka. Συνεχίζοντας αν και χειμώνας υπάρχει ένα κατάστημα το Kokkoris Optics που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για γυαλιά ηλίου η οράσεως αλλά και για επιλογές για μάσκες σκι σε όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ. Θα μου πείτε τι να επιλέξετε για ένα ξεχωριστό δώρο που πραγματικά είναι ασυνήθιστο; Τότε θα σας προτείνουμε το κατάστημα Πεταλούδα, μιας εταιρείας με πραγματικά πολύ μεγάλη ιστορία και προϊόντα που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση της σύγχρονης γυναίκας που ασχολείται δημιουργικά με το ράψιμο, το πλέξιμο και το κέντημα. Ένα ακόμη κατάστημα που μας κέρδισε τις εντυπώσεις για δώρα που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε άνδρα για αξεσουάρ και ρολόγια γιατί όπως λένε και οι ίδiοι στο “Στο Chrysostomos θα ανακαλύψετε μοναδικά αντρικά χειροποίητα κοσμήματα για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις”. Τι να επιλέξεις όμως για δώρο σε ένα φίλο ή φίλη που αγαπάει την περιποίηση, την ομορφιά και την ευεξία; Το Φαρμακείο Χαϊμαλάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα απο δερμοκαλλυντικά προϊόντα & φυτικά καλλυντικά αλλά και μια σειρά άλλων προϊόντων ιδανικά για τα φετινά σας δώρα.  Στο τέλος της βόλτας σας το School Pizza Bar προσφέρει πίτσες, σαλάτες και πολλές άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε. Το concept του χώρου σχολείο με θρανία και βιβλία αντί για τραπέζια, μαυροπίνακα, ένα παγκάκι-μανταλάκι και έναν καναπέ-ξύστρα σε διαφορετικά επίπεδα, που μας θυμίζουν τα μαθητικά τα χρόνια.

ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για να γιορτάσουμε μαζί τα φετινά Χριστούγεννα αποφασίσαμε να προσφέρουμε μοναδικά δώρα στους αναγνώστες μας ώστε η νέα χρονιά να μπει με χαμόγελα για όλες και όλους μας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το “ονοματεπώνυμο” σας και το όνομα του αγαπημένου σας καταστήματος πχ “Kokkoris Optics” στο diagonismos@newsvoice.gr έως τις 25/12/2022 στις 23:59.

Καλή επιτυχία σε όλους 🙂

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Ροή Ειδήσεων