Βενιζέλος: «Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος»

AEEA685AF720C12DDEAB833D6450F849Τη συμπεριφορά του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, σε σχέση με τη ρύθμιση για τους μετανάστες που τελικά αποσύρθηκε, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κ. Μπαλτάκου περί αντικομμουνισμού, ο κ. Βενιζέλος είπε πως ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης «είναι ένα παλιό πρόβλημα».

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως δεν συνομίλησε με τον κ. Σαμαρά για το θέμα που προκάλεσε ο κ. Μπαλτάκος, επειδή, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στις Βρυξέλλες για ένα τέτοιο ζήτημα.

Σχετικά με την ουσία της τροπολογίας για τους μετανάστες, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το πρόβλημα «κωμικό» και πρόσθεσε πως δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έκαναν κακούς χειρισμούς. Σημείωσε, δε, πως η τροπολογία θα επανέλθει και ότι έχει βρεθεί η σωστή διατύπωση.

Σε σχέση με την ρύθμιση για το γάλα, με την οποία διαφωνούν αρκετοί βουλευτές της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος είπε πως αν χρειαστεί θα γίνουν βελτιώσεις.

«Δεν θα παίξουμε τη σωτηρία της χώρας με αυτό το θέμα», συμπλήρωσε και διερωτήθηκε: «ποιος θέλει να καταστρέψει την κτηνοτροφία της χώρας;».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε πως η «Ελιά» θα πάει πολύ καλά, ότι το Ευρωψηφοδελτίο θα είναι πολύ δυνατό και υπογράμμισε: «θα πάμε εντυπωσιακά καλύτερα από ο,τι πολλοί περιμένουν».