Βασίλης Λεβέντης: Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουμε οικουμενική

Βασίλης Λεβέντης: Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουμε οικουμενική

Της λύση της οικουμενικής κυβέρνησης πρότεινε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, προαναγγέλλοντας πως αν δεν συμβεί ο Αλέξης Τσίπρας ίσως καταρρεύσει εντός δυο μηνών.

«Αν δεν γίνει, θα είναι πολύ άσχημες οι εξελίξεις. Θα έχουμε έναν Τσίπρα που θα καταρρεύσει, μπορεί σε έναν μήνα, μπορεί σε δύο», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Real News».AdTech Ad

Όπως εξηγεί ο Βασίλης Λεβέντης, μόνο με τη λύση της  οικουμενικής κυβέρνησης οι δανειστές θα αναγκαστούν να χαλαρώσουν λίγο το πρόγραμμα, το οποίο διαφορετικά δεν βγαίνει. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι «οι δανειστές φεύγουν απογοητευμένοι, γιατί στην Ελλάδα, αντί να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, ψάχνουμε δικαιολογίες για να μη γίνουν».

Για τον κ. Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πιστεύει ότι «πρέπει να βρει τη δύναμη και να συμβάλει στην οικουμενική κυβέρνηση», την οποία προβλέπει ότι θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο.

Όσον αφορά τον κ. Τσίπρα, πιστεύει ότι «η χαριστική βολή θα είναι ότι δεν θα πάει το ασφαλιστικό στη Βουλή φοβούμενος ότι δεν θα ψηφιστεί. Θα καθυστερεί την εισαγωγή του».

Τέλος, ξεκάθαρα τίθεται εναντίον των κινητοποιήσεων και των απεργιών, δηλώνοντας πως «εγώ είμαι ένας πολιτικός που δεν παρέχω στήριξη σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τους λέω πρωτίστως να μην κλείνουν δρόμους. Να μη στρέφονται δηλαδή κατά άλλων κοινωνικών τάξεων».

Πηγή: http://www.newsbomb.gr