Υβριστικά συνθήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

AC79159B641D8D0DA277F690E7BDE168Σε ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Αττικής, έκανε αναφορά για “θρασύδειλους φασίστες” που έγραψαν υβριστικά συνθήματα στην ταμπέλα των γραφείων.

Ακόμα καλεί στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανακοίνωση του κόμματος:

“Το φίδι βγήκε από το αυγό του αφήνοντας τα αξιοθρήνητα ίχνη του στους τοίχους των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Για άλλη μια φορά οι θρασύδειλοι φασίστες χτύπησαν νύχτα, βεβήλωσαν την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ και έγραψαν υβριστικά συνθήματα για τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και τον Che Quevara.

Οι απόγονοι των δοσίλογων και οι υμνητές της Χούντας με την ανοχή της τρικομματικής κυβέρνησης, δεν μπορούν πια να κρύψουν τον πανικό τους.

Έχουν καταλάβει πια ότι και μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ με μοναδικό στόχο τη φίμωση της Δημοκρατίας και τη λογοκρισία, και την χειμαρρώδη ανταπόκριση του κόσμου κατά των λογικών που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές αυτού του τόπου, η Ανατροπή είναι προ των πυλών.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό, να δώσει τέλος σε αυτές τις λογικές και να δώσει το δυναμικό παρών στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο Σύνταγμα”.