Τούρκος καναλάρχης: Ναι, θέλω τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα

Τούρκος καναλάρχης: Ναι, θέλω τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα

Να αγοράσει σταθμό στην Ελλάδα θέλει ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Nαι, ισχύει το ενδιαφέρον μου», δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο ο Ιλίτζαλι, αποκαλύπτοντας συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ επαναλάμβανε συνεχώς και με έμφαση πως εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία και ο ίδιος είναι φιλέλληνας.

«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας», τονίζει.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα του υπέδειξε το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα», είπε.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr