Του έραψαν το δάχτυλο με… κουμπί

thumbnail

Φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο δείχνουν έναν τραυματία να έχει στο τέλος του αντίχειρά του ραμμένο ένα… κουμπί! Σύμφωνα με τον εν λόγω ασθενή, πήγε σε νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε μια ανοικτή πληγή στον αντίχειρα και οι γιατροί αποφάσισαν να του το ράψουν με ένα κουμπί.

Όπως είναι φυσικό, η δημοσίευση μιας τέτοιας εικόνας στο διαδίκτυο, έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων.

Ο ασθενής αποφάσισε να αναρτήσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του ιστότοπο και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, πήγε σε κάποιο νοσκομείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν ονομάζει και οι γιατροί αντί για κανονικά ράμματα που θα έπρεπε να του κάνουν, αποφάσισαν πως η καταλληλότερη επιλογή για την περίπτωσή του η ραφή ενός κουμπιού για ρούχα.

Ο ίδιος εκτός από τη δημοσίευση των εικόνων που δείχνουν τον αντίχειρά του με επιδέσμους και στο τέλος του δακτύλου το ραμμένο κουμπί, σχολίασε ειρωνικάμ το γεγονός που όπως λέει του συνέβη. Οι γιατροί μας προσπαθούν με όλα τα μέσα που τους παρέχει το υπουργείο Υγείας για την ΥΓΕΙΑ μας. Καλό είναι να μην πετάμε κουμπιά, φερμουάρ, κόπιτσες, κριτσ-κρατς κ.λ.π. δεν το ξέρεις μπορεί να σωθείςςςςςςςςςςς !!!!!!», έγραψε ο τραυματίας στο Twitter αναρτώντας και τις σχετικές εικόνες.

koumpi_pligi2