Το τελευταίο μήνυμα του Μιχάλη Ασλάνη: Σ’ αγαπώ πολύ κι εσένα και τη Τζούλια

images

«Σ’ αγαπώ πολύ κι εσένα και τη Τζούλια». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έφυγε από το κινητό του Μιχάλη Ασλάνη το βράδυ της Δευτέρας, προς την γυναίκα από την Αλβανία, με την οποία συζούσε το τελευταίο διάστημα και την κόρη της οποίας είχε μεγαλώσει σαν δική του.
Μόλις πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του, η νεαρή κοπέλα, μπήκε σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα από την Κρήτη όπου βρισκόταν.
Οι δύο από τις τρεις αδερφές του γνωστού σχεδιαστή, που έφτασαν εσπευσμένα από τη Χαλκίδα, στο σπίτι του αδερφού τους, συνοδευόμενες από προσωπικό γιατρό.
Ο Γιώργος Κουτρούλιας, φίλος και στενός συνεργάτης, του Ασλάνη, ήταν από τους πρώτους που έφτασε στο σπίτι. «Μπήκα μέσα και είδα 3-4 καρέκλες πεσμένες στο πάτωμα. Δε με άφησαν να προχωρήσω πιο μέσα», δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ συνέχισε πως: «Δεν είχε τις αντοχές του 40αρη πια. Η πίεση ήταν μεγάλη. Το ατελιέ στου Ψυρρή δεν πήγε καλά, είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα».

Η νεκροτομή θα γίνει σήμερα, Πέμπτη.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο την αυτοκτονίας γιατί στο διαμέρισμα του βρέθηκαν μη συνταγογραφούμενα χάπια, αλλά και φάρμακα συνταγογραφούμενα, τα οποία χορηγούνται σε ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε αποκαλύψει τόσο τα οικονομικά του προβλήματα όσο και το γεγονός πως κάποιος τον εκβίαζε.
Οι οφειλές του στο Δημόσιο, έφταναν τις 175.000 ευρώ (πλημμέλημα) σύμφωνα με το σήμα που είχε σταλεί στην ασφάλεια Εξαρχείων.
Σύμφωνα με κοντινούς του ανθρώπους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Μιχάλης, εξέπεμπε συνεχώς “κραυγή αγωνίας”.
Πάντως, για την ώρα, είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας να έφυγε από τη ζωή, από παθολογικά αίτια. Τον τελευταίο καιρό παραπονιόταν για υπέρταση, ενώ είχε χρόνια και πρόβλημα με το σάκχαρό του.
Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον γνωστό μόδιστρο ήταν η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός του.

Ωστόσο, ο αγαπημένος σχεδιαστής ετοίμαζε για τις 18 Οκτωβρίου, επίδειξη, για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του στη μόδα