Το «μήνυμα» του Σαββίδη

ivan savidisΜόνο ένα αποτέλεσμα έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι στη Χάιφα και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Τη νίκη! Αυτό έχει μεταφέρει ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» στους ιθύνοντες του συλλόγου και εκείνοι με τη σειρά τους στον Χουμπ Στέφενς και τους ποδοσφαιριστές του.
Ο ομογενής επιχειρηματίας θα δώσει το «παρών» και στους δύο εκτός έδρας αγώνες στο Ισραήλ και στο «Καραϊσκάκη», θέλοντας να δείξει ότι στα δύσκολα δεν απουσιάζει και να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο, χθες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με την η πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να ζητά τα μέγιστα δυνατά μέτρα τάξης για την αποστολή της ομάδας προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τις προσκλήσεις που του αναλογούν και δύο σουίτες, η μία για τους διοικούντες κι η άλλη για τον Ιβάν Σαββίδη και τους δικούς του ανθρώπους.