Το καθήκον της και ελπίζει

ethniki elladosΗ Ελλάδα καλείται να κάνει το καθήκον της απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου το Λιχτενστάιν. Παράλληλα, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή από τους Λιθουανούς να κάνουν την έκπληξη και να κόψουν βαθμούς στους Βόσνιους, που θα στείλουν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας τους διεθνείς μας.
Ο Φερνάντο Σάντος θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα σε σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σηφάκης, με κεντρικό δίδυμο τους Σιόβα-Κατσουράνη, τον Βύντρα στα δεξιά και τον Χολέμπας αριστέρα. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Κονέ, Ταχτσίδη, Καραγκούνη και πιο μπροστά οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Μήτρογλου στην κορυφή.
Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Σάμαρης. Ο Μανιάτης είναι τιμωρημένος.
Από την άλλη πλευρά ο Ρενέ Πάουριτς θα παρατάξει το Λιχτενστάιν με το 4-5-1. Ο Γέχλε θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνά του να αποτελείται από τους Κάουφμαν, Στόκλασα, Κίντανς και Οέρι. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Α. Κρίστεν, Χάσλερ, Πολβερίνο, Γκούμπσερ, Ντ. Χάσλερ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μ. Κρίστεν.
Την αποστολή του Λιχτενστάιν συμπληρώνουν οι Μάκρι, Μπίτσερ, Έρνε, Γκουέρ, Γιλντίζ και Έρις.