Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη -Πηγαίνετε στη Σύμη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το φθινόπωρο διανύει ήδη τα πρώτα του «βήματα», αλλά κάποιοι επιμένουν να μην θέλουν να «αποχαιρετίσουν» το καλοκαίρι.

Ανάμεσά τους και ο Guardian, που επέλεξε και την Ελλάδα ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς αυτή την εποχή. «Το καλοκαίρι δεν έχει… αποχωρήσει ακόμη από τη νότια Ευρώπη. Αλλά έχουν φύγει τα πλήθη και οι υψηλές τιμές», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, προτείνοντας εξορμήσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Μάλτα και την Ελλάδα.

Για τη χώρα μας, σε αυτό το δημοσίευμα, προτείνει στους τουρίστες τη Σύμη. «Η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που μπορείτε να κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα», αναφέρει ο Guardian, προσθέτοντας ότι ένας ακόμη λόγος που συγκεντρώνει κόσμο και το φθινόπωρο το νησί, πέρα από την εγγυημένη ηλιοφάνεια όπως σημειώνει, είναι η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου, καθώς αποτελεί πόλο έλξης το μοναστήρι του Πανορμίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα τονίζει ότι είναι μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στα μοναστήρια του νησιού, όπως στη Μονή του Μεγάλου Σωτήρος, ή στον Αγιο Αιμιλιανό. Οι προτάσεις δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τις παραλίες της Σύμης, όπως τη Νανού, τη Μαραθούντα και τον Αγιο Γεώργιο Δυσαλώνας.

 

Πηγή: iefimerida.gr