Τι ζητάει ο Μήτρογλου για ανανέωση

mitroglouΟ Ολυμπιακός θέλει να ανεβάσει τη ρήτρα του Κώστα Μήτρογλου, όμως από τον μάνατζερ του βγαίνει ότι για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αλλάξει συμβόλαιο και να εισπράττει 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ο «πιστολέρο» δεν σταματάει να σκοράρει το τελευταίο διάστημα, έχει ήδη… τρελάνει τις στατιστικές και στο μεγάλο Λιμάνι έχουν «θορυβηθεί». Τα 8 εκατ. ευρώ στα οποία βρίσκεται η ρήτρα του, φαντάζουν αρκετά λίγα τη δεδομένη στιγμή και γι’ αυτό οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να τον καλέσουν για νέο συμβόλαιο, με καλύτερες αποδοχές και φυσικά μεγαλύτερο buy out.
Σύμφωνα ωστόσο με το «Φως» για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρξει μία αρκετά γενναία αύξηση των χρημάτων που παίρνει ο διεθνής φορ, όπως προκύπτει από το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη. Το ποσό μάλιστα που ακούγεται φτάνει στα 1,2 εκατ. ευρώ, ήτοι σχεδόν διπλασιασμός των αποδοχών του! Eκείνο εξάλλου που θεωρούν είναι ότι καλό θα ήταν να μην αλλάξει η ρήτρα, ώστε να είναι ευκολότερο και για τον παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα.
Το περιβάλλον του Μήτρογλου από εκεί και πέρα υποστηρίζει ότι με ένα συμβόλαιο της τάξης του 1 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να γίνει η ανανέωση με παράλληλη αύξηση της ρήτρας, αλλά ακόμα κι αυτά τα χρήματα θεωρούνται πολλά τη δεδομένη στιγμή.