Θρίλερ με την προθεσμία 48 ωρών που ζητά ο Καλογρίτσας

kalogritsas

Προθεσμία για να πληρώσει ζητάει ο Χ. Καλογρίτσας ο τέταρτος υπερθεματιστής που δεν πλήρωσε ακόμη τα χρήματα της πρώτης δόσης. Ο κ. Καλογρίτσας έστειλε επιστολή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να πληρώσει, ωστόσο η απάντηση που πήρε είναι ότι το αίτημά του δεν γίνεται δεκτό. Ο ίδιος δεν ξεκαθαρίζει γιατί δεν πληρώνει τη πρώτη δόση και ζητάει προθεσμία, αλλά επικαλείται «λόγους που δεν σχετίζονται με τις δικές του επιλογές».

Συγκεκριμένα έστειλε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί. Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι η γενική γραμματεία παρέλαβε: «αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον»

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

«”Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί”. Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».
Πλήρωσαν οι υπόλοιποι τρεις

Ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ) και ο Βαγγέλης Μαρινάκης Μαρινάκης (εταιρεία Alter Ego) έσπευσαν να πληρώσουν από την Παρασκευή. Μάλιστα το πρωί πλήρωσε την πρώτη δόση και ο όμιλος Κυριακού του ΑΝΤ1, ενώ πλέον προκύπτει θέμα με την τέταρτη άδεια του κ. Καλογρίτσα.

Πηγή: newsbeast.gr