Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι ζήτησε εξέταση DNA για την μικρή Μαρία

88-300x267Ένα ζευγάρι απο την Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στην αστυνομία με βάσιμες υποψίες ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα είναι το ‘’νεκρό’’ παιδί τους. Το ζευγάρι ζήτησε να γίνει εξέταση DNA.

Πιο συγκεκριμένα, το 2009 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Όπως όμως υποστηρίζουν, οι γιατροί τους είπαν τότε πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και το έθαψαν. Το ζευγάρι μη μπορώντας να πιστέψει τότε τι είχε συμβεί, ζήτησαν να γίνει εκταφή για να δουν το παιδί τους. Τότε βρέθηκαν μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη! Το φέρετρο ήταν άδειο!

Σύμφωνα με τους ίδιους, το παιδί τους έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών και τώρα ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσής τους.
Ο πατέρας, που δεν αντίκρυσε ποτέ το παιδί του ούτε ζωντανό, ούτε νεκρό, πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να γίνει αντιπραβολή του DNA για να διαπιστωθεί αν η μικρή Μαρία είναι το δικό του παιδί.
«Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει. Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας» υποστήριξε ο πατέρας.

Ο ίδιος ισχυρίζεται επίσης ότι το παιδί τους είχε γεννηθεί το 2009 και πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
Επιπλέον, έχει αναφέρει στους αρμόδιους τη ξένη καταγωγή, αφού έχει συγγενείς πρώτου βαθμού με καταγωγή από Σκανδιναβία.
Πάντως, ένα μικρό αγοράκι που έφερε στην ζωή το ζεύγος λίγο αργότερα, έχει επίσης πράσινα μάτια.