«Θα ζήσουμε με αυτό το πρόβλημα»

pedoulakis«Θα ζήσουμε και με αυτό το πρόβλημα» είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης, όταν ρωτήθηκε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Ρωσία (λα λάβει μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ»), αναφορικά με τον τραυματιασμό του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν επιβεβαίωσε την πιθανή αντικαταστασή του από άλλο παίκτη, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται για πρόβα τζενεράλε το συγκεκριμένο τουρνουά.
«Δεν είναι πρόβα τζενεράλε για εμάς. Ο Παναθηναϊκός μαζεύτηκε πριν από τέσσερις ημέρες. Μας έλειπαν εφτά παίκτες από την προετοιμασία μας. Τώρα πάμε να δώσουμε κάποια φιλικά που θα μας επιτρέψουν να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες που ήρθαν, όπως ο Ματσιούλις, αλλά και οι τραυματίες μας. Θα πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ για να καλύψουμε τις θέσεις που έχουμε πρόβλημα. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε και να λειτουργούμε με γεγονότα που μπορεί να μας συμβούν μέσα στην σεζόν», τόνισε αρχικά.
Όσο για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Παναθηναϊκού; «Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση μέσα στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Θα πρέπει να λειτουργούμε σαν ένας. Είναι αλήθεια πως λόγω του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πολλές ομάδες θα είναι πίσω», ανέφερε ο Πεδουλάκης.
Παράλληλα, ο «Άρτζι» τοποθετήθηκε για τον τραυματισμό του Ούκιτς, ξεκαθαρίζοντας: «Αν πρέπει να σχολιάζω καθετί που γράφεται θα πρέπει να αλλάξω δουλειά. Ο Ρόκο αντιμετωπίζει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Θα είναι σίγουρα πρόβλημα για εμάς. Είναι ένας παίκτης που είναι μαζί μας από πέρσι και είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την άμυνά μας. Θα ζήσουμε και με αυτό το πρόβλημα. Εδώ όμως θεωρώ ότι μπαίνει ένα θέμα, αναφορικά με το Ευρωμπάσκετ. Με ένα τουρνουά που διαρκεί 18 ημέρες και πρέπει να δώσεις 11 παιχνίδια».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Στεφάν Λάσμε. «Ο Λάσμε έκανε χθες για πρώτη φορά προπόνηση με αντίπαλο. Είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχει να παίξει τέσσερις μήνες. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χρόνο για να βρει ρυθμό. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Το πόδι του ήταν ακινητοποιημένο, αλλά θέλει προσοχή».