Ταινία μικρού μήκους για το Mini Cabrio

P90209643_lowRes_on-the-set-of-the-ex

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους από τον Οσκαρικό σκηνοθέτη Joachim Back, που σηματοδοτεί το λανσάρισμα του νέου Μini Cabrio.

Η εταιρία λανσάρισε την τρίτη φάση της καμπάνιας του νέου Cabrio με την κυκλοφορία της ταινίας μικρού μήκους «This Day Forward» στην ιστοσελίδα της καμπάνιας mini.com/stayopen και στο YouTube. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Joachim Back, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους με το «The New Tenants» το 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=J1oIEwOYq-Q

Λογική ή πάθος; Μερικές φορές χρειάζονται αρκετές «απόπειρες» για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλουμε. Ο πρωταγωνιστής Jake βρίσκεται σε μία τέτοια κατάσταση, όπου πρέπει να αποφασίσει εάν επιθυμεί να πουλήσει τη δισκογραφική εταιρία του υπογράφοντας μία συμφωνία πολλών εκατομμυρίων ή να απορρίψει την προσφορά και να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του στη βιομηχανία της μουσικής. Συνολικά τρία επεισόδια, στα οποία ο Jake «ξαναζεί» την ημέρα της απόφασής του, δείχνουν με ποιο τρόπο ο πρωταγωνιστής, σταδιακά, αποφασίζει να ακολουθήσει τη φωνή της καρδιάς του.

ffafa

Ο μοναδικός αφηγηματικός μηχανισμός της ταινίας, βήμα-βήμα, αποκαλύπτει διαφορετικές πλευρές και λεπτομέρειες της ιστορίας, ενώ γεννά ένα αίσθημα προσμονής και αποτυπώνει τις επιπτώσεις του διλήμματος του Jake. Μέσα από αυτή την ιστορία, η ταινία προσωποποιεί στον Jake τόσο τη θετική αύρα και κοσμοπολίτικη «αισθητική» των υποψηφίων πελατών Μini, όσο και το χαρακτήρα του νέου Cabrio, που σηματοδοτεί το ελεύθερο πνεύμα με ανοιχτούς ορίζοντες και πάθος για ζωή.

ggga

Πηγή:http://www.newsbeast.gr