Τέλος στις δυσφημιστικές δηλώσεις

5D6DC13EFD5154A0F149B6D3AB48242AΔυσφημιστικές δηλώσεις για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μέχρι εδώ! Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, στο οποίο έδωσαν το «παρών» οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος και Ζήσης Βρύζας, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην τακτική αυτή η οποία πλήττει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Έτσι όπως κάνει γνωστό η Σούπερ Λίγκα σε σχετική ανακοίνωση
συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε η πρακτική τέτοιων δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εκπροσωπήθηκε το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League (πλην της ΠΑΕ Απόλλων).

Παρέστησαν –μεταξύ άλλων- οι κ.κ. Αλαφούζος, Βρύζας, Μαρινάκης.

Εκτιμήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των ΠΑΕ ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε να γίνει η σχετική συζήτηση εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όπως η ως άνω πρακτική των δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος.