Τεχνολογικές συσκευές με βραβείο σχεδιασμού

56BE709A4CCF3CB179723066967338FCΗ Toshiba βραβεύτηκε με πέντε βραβεία σχεδιασμού στον καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό «Red Dot Award: Product Design 2014», για τον ποιοτικό σχεδιασμό των ακόλουθων συσκευών:

– BDX6400 Smart Blu-ray Disc player.
– Σειρά Smart TV L74.
– Portégé Z30, Tecra Z40 και Tecra Z50 σειρά φορητών υπολογιστών.

Το σήμα των βραβείων «Red Dot», αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση σχεδιαστικής αριστείας.
Η κατηγορία Product Design αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς αυτού του είδους, με 1.816 κατασκευαστές, designers και αρχιτέκτονες από 53 χώρες, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος στο διαγωνισμό – ελπίζοντας να κερδίσουν τη σφραγίδα ποιότητας Red Dot.

Η κριτική επιτροπή απαρτίστηκε από 40 εξειδικευμένους κριτές που δοκίμασαν, συζήτησαν και αξιολόγησαν 4.815 συμμετοχές προϊόντων, με κριτήρια όπως η πρωτοπορία, η λειτουργικότητα, η ποιότητα και η ενεργειακή απόδοση

BDX6400 Blu-ray Disc

Η συσκευή BDX6400 Smart Blu-ray Disc player της Toshiba, που βραβεύτηκε με Red Dot παρέχει αναβάθμιση σε Ultra HD για ανώτερη ποιότητα εικόνας και 3D playback για ταινίες με ρεαλιστικές λεπτομέρειες. Η συσκευή BDX6400 διαθέτει μαύρο περίβλημα με ασημένιο φινίρισμα στην κορυφή, ακολουθώντας το σχεδιαστικό στυλ της σειράς τηλεοράσεων της Toshiba.

Η προσθήκη μιας κάθετης βάσης επιτρέπει στην BDX6400KE να τοποθετηθεί κάθετα ή στην παραδοσιακή οριζόντια θέση, παρέχοντας περισσότερη ευελιξία σε περιορισμένους χώρους.

Σειρά Smart TV L74

Η λεπτή σειρά τηλεοράσεων L74 απέσπασε Red Dot για το εξαιρετικό design της. Συνδυάζοντας την πρωτοπορία της τεχνολογίας ενίσχυσης ήχου και εικόνας CEVO με την εξυπνάδα των προηγμένων υπηρεσιών Smart TV Cloud, αυτή η 3D τηλεόραση σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, αποτελώντας σημείο αναφοράς για κάθε living room με φίνες λεπτομέρειες.

Φορητοί υπολογιστές Portégé Z30, Tecra Z40 & Z50

Η σειρά Z της Toshiba περιλαμβάνει τους φορητούς υπολογιστές Portégé Z30, Tecra Z40 και Tecra Z50, μοντέλα συσκευών που βραβεύτηκαν το καθένα ξεχωριστά με Red Dot. Αυτές οι συσκευές είναι ιδανικές για business χρήση, καλύπτοντας εκπαιδευτικές και εταιρικές ανάγκες, σχεδιασμένες για να λειτουργούν εν κινήσει, ενώ διαθέτουν το ίδιο καθαρό design, ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Οι Portégé Z30, Tecra Z40 και Z50 είναι εξαιρετικά λεπτοί και ελαφροί ενώ διαθέτουν το ίδιο περίβλημα από μαγνήσιο σε γκρι μεταλλικό, συνδυάζοντας το έξυπνο, μοντέρνο design με την αντοχή που προϋποθέτει η καθημερινή business χρήση. Παρά το λεπτό τους σχεδιασμό, δεν κάνουν συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα, περιλαμβάνοντας θύρες πλήρους μεγέθους σε όλα τα μοντέλα.