Τα παράπονα του Αναστασίου

anastasiouΗ ήττα από τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο έφερε και τα παράπονα του Γιάννη Αναστασίου.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τα έβαλε κυρίως με τους έμπειρους παίκτες του και πιο συγκεκριμένα από τους Γκόρντον Σίλντενφελντ, Νάνο, Ντάβιντ Μέντες, Μάρκους Μπεργκ, Κάρλος Ζέκα Ντάνιελ Πράνιτς, όπως γράφει η Goal. Σύμφωνα, με την εν λόγω εφημερίδα, ο προπονητής του «τριφυλλιού»:
1) Ήταν πολύ προβληματισμένος για τη συνολική εικόνα του Σίλντενφελντ χαρακτηρίζοντας εύκολο το πρώτο γκολ του Πανθρακικού και επειδή δε μιλούσε στους υπολοίπους και δεν καθοδηγούσε σωστά την ομάδα από πίσω.
2) Είχε παράπονα απ’ τον Νάνο για τη φάση του δεύτερου τέρματος των ακριτών, όπου… κοιμήθηκε κι έχασε το μαρκάρισμα του Ρομέου, καθώς και για τις άστοχες σέντρες του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι «πράσινοι» αύξησαν την πίεσή τους.
3) «Χρέωσε» στον Μέντες το ότι δέχθηκε μια «χαζή» κάρτα για την εμπειρία του, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μην είναι τόσο επιθετικός στα μαρκαρίσματά του, και το ότι δεν είχε σωστή αμυντική ισορροπία, όταν ο Πανθρακικός έφευγε στην κόντρα.
4) Ήταν προβληματισμένος για την αγωνιστική συμπεριφορά του Μπεργκ, αφού υπήρχαν στιγμές που έψαχνε περισσότερο το ατομικό και όχι το απλό και το ομαδικό, σα να εκβίαζε προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μη δείχνει συγκεντρωμένος.
5) Προβληματίστηκε επίσης βλέποντας τον Ζέκα να φοβάται και να μην παίρνει φάσεις πάνω του, μέχρι στιγμής, όπως έκανε πέρυσι.
6) Περιμένει περισσότερα απ’ τον Πράνιτς, τον οποίο βλέπει να «χάνεται» πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, το οποίο προσπαθεί να οργανώσει.