Τα πάνω κάτω φέρνει ο Ψυχάρης στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

psicharis-630x400Πληθαίνουν οι φήμες ότι επίκειται νέα ριζική αναδιάρθρωση στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Όπως γράφει το zoornalistas.blogspot.gr, ο Σταύρος Ψυχάρης έχει ήδη δρομολογήσει τις αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ και όπως λέγεται πολλές από αυτές θα προκαλέσουν σεισμό στη Μιχαλακοπούλου.

Μάλιστα στους διαδρόμους του 4ου και του 5ου ορόφου κυκλοφορεί η φήμη πως ο Στ. Ψυχάρης σχεδιάζει να απομακρύνει τον Γιάννη Πρετεντέρη από την εφημερίδα «Τα Νέα».

Η απομάκρυνση αυτή δεν πρέπει να θεωρείται απαραιτήτως δυσάρεστη εξέλιξη για τον δημοσιογράφο του ΔΟΛ και του Mega καθώς μπορεί να συνοδευτεί από αναβάθμισή του σε άλλο πόστο του Οργανισμού, με πιθανότερη εξέλιξη την τοποθέτησή του σε καίριο πόστο στο «Βήμα της Κυριακής»…

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει ο Γ. Πρετεντέρης, ποτέ δεν έχει δεχθεί παρέμβαση στο δημοσιογραφικό του έργο και υπερηφανεύεται ότι ο Ψυχάρης δεν του έχει «πειράξει» ποτέ κανένα κείμενο.

Και γιατί… να το κάνει άλλωστε αφού ο αρθρογράφος έχει την ικανότητα να είναι συνεχώς μέσα στο μυαλό του Ψυχάρη (και του κάθε Ψυχάρη) και να γράφει πριν από αυτόν για αυτόν.

Μάλιστα ο Γ. Πρετεντέρης που είναι περήφανος για αυτήν του την ικανότητα είχε αποκαλύψει και τις πρωινές συνήθειες του αφεντικού του ΔΟΛ: «Η στήλη μου στα Νέα τώρα και πριν στο Βήμα δεν έχει αλλάξει ποτέ. Ο Σταύρος Ψυχάρης μου λέει «προτιμώ να την διαβάζω το πρωί με τον καφέ μου δεν έχω λόγο να την διαβάσω πριν»».

Τώρα οι φήμες για τον επικείμενο… «σεισμό» στον ΔΟΛ μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν κι αυτό αναμένεται να γίνει λίαν συντόμως καθώς ο Σταύρος Ψυχάρης θα ανακοινώσει εντός της εβδομάδας στους στενούς του συνεργάτες τις αποφάσεις που έχει λάβει.

Ακούγεται επίσης ότι οι αποφάσεις θα αφορούν και το «εργατικό δυναμικό» του ΔΟΛ και κάποιοι φοβούνται τα χειρότερα…