Τα είπαν Μελισσανίδης-Μανιάτης

melissanidisΤο πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» ανέλυσε χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Γιάννη Μανιάτη, παρουσία των Θανάση Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλου.
Οι δύο στενοί συνεργάτες του γνωστού επιχειρηματία ανέπτυξαν στον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το πλάνο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα του παρουσίασαν το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για τις επόμενες κινήσεις τους και την έναρξη των εργασιών.
Από την πλευρά του, ο κ. Μανιάτης παρουσιάστηκε εντυπωσιασμένος από την λεπτομερή παρουσίαση που του έγινε και τα σχέδια της «Αγια-Σοφιάς», ενώ στη συνέχεια δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της Πολιτείας και τα δικά του, ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα έργα.
Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να έχουν κατατεθεί οι πλήρεις φάκελοι με τις μελέτες στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να εξασφαλιστούν οι προάδειες του μεγάλου αυτού έργου. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές του δεύτερου μήνα του νέου έτους και στη συνέχεια η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου της γηπέδου.
Με την κατάθεση των σχετικών φακέλων στο ΥΠΕΚΑ, αυτοί θα κοινοποιηθούν στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, και η «Ένωση» θα έχει κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται από τη μεριά της και θα περιμένει το «πράσινο φως» για να μπουν οι μπουλντόζες.