ΣΥΡΙΖΑ: Αν κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός

συριζα_λογότυπο1Νέα σκληρή επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, όσον αφορά τον ανασχηματισμό και την συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως “αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού, προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν, η νέα κυβέρνηση έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένη να εκτελέσει το μνημονιακό συμβόλαιο των νέων απολύσεων, των νέων φόρων, των λουκέτων σε νοσοκομεία και σχολεία”.

Ακόμα αναφέρει πως η “σύμβαση έργου” που έχει υπογράψει ο πρωθυπουργός με τους δανειστές, δεν αφορά στην καταπολέμηση της ανεργίας, αλλά ούτε στην ανάπτυξη και προσθέτει ότι “η κυνική παραδοχή του, εξάλλου, ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να “αποφύγει” τα νέα μέτρα, αποτελεί την πιο ωμή ομολογία και προαναγγελία των σχεδίων του”.

“Αν κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός είναι που θα δείξει το δρόμο της ανατροπής της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής και θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.