Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ανακοίνωσε χθες ότι θα καλέσει τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να ληφθούν ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις για τις καταγγελίες που σχετίζονται με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον τραυματισμό του αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, από άγνωστους δράστες.

Γκαγκάτσης: “Ποιος πληροφόρησε τον Μαρινάκη;”

Να επισημάνουμε ότι, μετά τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, ο “ισχυρός άνδρας” της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε:

“Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τη συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στη βρομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.

Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του”.

Και ο Δ. Μελισσανίδης συνέχισε: “Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου πορίσματος του αθλητικού εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με τη μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους. Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο. Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα αρμόδια δικαστήρια”.

Μιλώντας χθες στον “Arena FM” ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, έθιξε και μια άλλη παράμετρο της υπόθεσης: “Πήγε ο κ. Μαρινάκης στη Σούπερ Λιγκ και με μια επιχειρηματολογία που ανέπτυξε τόνισε πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε από την ΕΠΟ, για την επίθεση που έγινε στον διαιτητή Ζωγράφο ευθύνεται ο κ. Μελισσανίδης. Πώς τα έμαθε ο κ. Μαρινάκης όλα αυτά; Ποιος είναι ο κ. Μαρινάκης για να ενημερώσει μόνο αυτόν ο κ. Σαρρής; Είναι θεσμικός παράγοντας ο κ. Μαρινάκης και τα έμαθε όλα αυτά; Γιατί δεν τα είπε αυτά στον κ. Αγραφιώτη; Γιατί δεν πήγε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ να τους ενημερώσει όλους ο κ. Σαρρής;”.

Πηγή:http://www.avgi.gr