Στην αντεπίθεση περνά ο Βερύκιος

A592E759127CF74F354FD3A5E619C076Την δική του απάντηση στους ανθρώπους της τηλεόρασης και των media από τους οποίους άκουσε τα… εξ αμάξης για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε στον Αύγουστο Κορτώ, έδωσε ο Δήμος Βερύκιος, από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

«Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, mea culpa, τελεία και παύλα! Χρησιμοποιούν τον όρο ομοφοβικός χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει. Ε, λοιπόν, όπως μου έλεγε ανώτατος δικαστής φίλος της πρωινής παρέας, τα όσα ειπώθηκαν και όπως ειπώθηκαν – νομικά τουλάχιστον – δεν συνιστούν ομοφοβία. Απεναντίας η καταιγίδα των επικρίσεων και του διαδικτυακού λιθοβολισμού εναντίον μας είναι καραμπινάτη ομοφοβία.

Η δεύτερη φράση- κλειδί που χρησιμοποιείται από τους επικριτές, από τους ενορχηστρωτές της επίθεσης είναι εμετός. Και αίφνης άρχισαν να κάνουν εμετό οι πάντες… μέχρι και η Έλενα Ακρίτα, μέχρι και η Ζωίτσα… η Ζωή Λάσκαρη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τα αναγουλιάσματα. Ναι, καλά ακούτε, μετά την Έλενα Ακρίτα και η Ζωή Λάσκαρη κάνει εμετό. Τι να πει κανείς; Τι να σχολιάσει;», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Κατανοώ την Ελενίτσα και την Ζωίτσα, αλλά να αναγουλιάζουν ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος; Να αναγουλιάζει ο Λιάγκας που πριν λίγες ημέρες είχε πιάσει τον έρμο τον Φώτη και τι έλεγε γι’αυτόν; Αλήθεια, ήταν αντρίκια και μπεσαλίδικη η συμπεριφορά του Λιάγκα απέναντι στο Mega που το άφησε στα κρύα του λουτρού; Που άφησε έναν ολόκληρο σταθμό σύξυλο για να πάει στο ανταγωνιστικό κανάλι; Ήταν αντρίκια, ε; Αλλά να αναγουλιάζει και ο Πέτρος Κωστόπουλος; Που δύο ολόκληρες γενιές τις είχε μπλοκάρει σεξουαλικά με τα σεξιστικά άρθρα των περιοδικών του;».