Στ. Μπούκουρας: «Η Χρυσή Αυγή μου χρωστάει, εγώ δεν της χρωστάω τίποτα!»

boukouras-630x400

Κι ενώ έχει ξεσπάσει πραγματικός εμφύλιος στη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, που δεν ανήκει πλέον στο ναζιστικό κόμμα, από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται πέρασε στην αντεπίθεση.

Με δήλωσή του υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή του χρωστά χάρη για τις ψήφους που έφερε, ενώ εκείνος δεν της χρωστά τίποτα. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι αυτός φέρθηκε αντρίκια, αντίθετα με τους πρώην ομοϊδεάτες του.

«Η Χρυσή Αυγή μου χρωστάει και δεν της χρωστάω. Εδώ και καιρό διαφωνούσα με την Χρυσή Αυγή και συζητούσα με τον κ. Κούγια το ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Ο συνήγορός μου με έπεισε τότε να παραμείνω, γιατί όπως μου είπε, ήταν άδικο να επιβαρύνω την θέση των άλλων κατηγορουμένων, με τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε η αποχώρησή μου. Ενώ εγώ έδειξα αυτήν την αντρίκια συμπεριφορά, αυτοί οι οποίοι φωνάζουν για τον πατριωτισμό και τον ανδρισμό τους, έκαναν δηλώσεις σε βάρος μου, που δεν τις περίμενα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, σύμφωνα με το Μega.

Όλα αυτά την ώρα που θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει και άλλη αποχώρηση από την ΧΑ μετά την εξέλιξη με τον Μπούκουρα και την αποχώρηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.