Σπύρος. Παπαδόπουλος: Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λαζόπουλος.

παπαδοπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα μας λέει και πάλι «Στην υγειά μας» τη νέα τηλεοπτική σαιζόν, αλλά όχι από την ίδια συχνότητα.
Ο ίδιος μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, εξήγησε το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Alpha και την σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το “Στην υγειά μας” έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Είχα παίξει μαζί του στην μεγάλη του επιτυχία “Ήταν ένα μικρό καράβι” κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό»

Αναφέρθηκε όμως και στην συνεργασία του με την ΕΡΤ: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκατέλειψα την ΕΡΤ. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς δελεαστικότατες προτάσεις για να μεταγραφώ σε ιδιωτικά κανάλια, υπήρξαν πολλές “σειρήνες”, αλλά ποτέ δεν έφυγα. Έριξα την αυλαία χωρίς κανείς να ξέρει πότε και πώς θα ανοίξει ξανά, έγινε κάποια κουβέντα ότι ήθελαν την εκπομπή, αλλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα σίγουρο και δεν ήξεραν πότε θα υπάρξουν οι απαντήσεις. Ζουν πενήντα οικογένειες από την εκπομπή μου, δεν μπορούσα λοιπόν να διακινδυνέψω να τις αφήσω χωρίς δουλειά. Θα το ξανατονίσω γιατί έχει μεγάλη σημασία: δεν εγκατέλειψα την κρατική τηλεόραση. Βρήκα νέα στέγη γιατί υπήρχε ρευστότητα και μεγάλη ανασφάλεια σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη».
«Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα κι ας θέλησαν να το παίξουν πολλοί αυτό πετώντας μου λάσπη. Πήρα πολύ καλά λεφτά και τώρα βάση των νέων δεδομένων έκλεισα καλά χρήματα» τόνισε.

Όσον αφορά το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ είπε: «Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε. Ήταν άστοχη και άκομψη η κίνηση, αλλά έπρεπε να συμβεί το ξεσκαρτάρισμα αυτό γιατί υπήρχε παθογένεια, υπήρχε αρρώστια στην κρατική τηλεόραση. Κακά τα ψέματα. Γίνονταν σημεία και τέρατα εκεί. Δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που δούλευαν πολύ σκληρά. Αναφέρομαι στους άλλους, σ’ αυτούς που δεν πάταγαν ποτέ και τα έπαιρναν χοντρά, στους διαπλεκόμενους, στους κηφήνες, στους αργόσχολους».