Σκληρό μήνυμα από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ

bajevic-melissanidisTο «παρών» στο προπονητικό κέντρο των Σπατών o Ντούσαν Μπάγεβιτς στέλνοντας σαφές μήνυμα μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Αστέρα Βάρης.
«Σας το έχω ξαναπεί και σας το ξαναλέω γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι παίζετε στην ΑΕΚ και όταν αγωνίζεστε με την φανέλα της την εκπροσωπείτε στο γήπεδο μαζί με την ιστορία και τον κόσμο της. Δεν είναι δυνατόν να απογοητεύετε έτσι τον κόσμο που παρά την πίκρα του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι σε αυτή την κατηγορία σάς στηρίζει από το καλοκαίρι τόσο πολύ. Και χθες στην έδρα μας παίζαμε και απογοητεύσαμε τους πάντες», ανέφερε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» υπό το βλέμμα των Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Λυμπερόπουλου.
«Το πάντα στην ομάδα λειτουργούν επαγγελματικά και το ξέρετε καλά. Η διοίκηση σας παρέχει τα πάντα και περισσότερα κι απο ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Έχετε ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν, δεν γίνεται να συνεχιστεί τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν είναι δυνατό να είναι η ΑΕΚ δεύτερη. Όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει και νομίζει ότι όλα τέλειωσαν μετά το 7-1 της προηγούμενης εβδομάδας που κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί να είναι στην ΑΕΚ. Αντίθετα μετά από ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει στο επόμενο ματς να δίνετε περισσότερα. Δεν το κάνατε! Περιμένουμε να αλλάξετε άμεσα και να πάμε όπως πρέπει μέχρι το τέλος. Όποιος αποδείξει ότι μπορεί θα είναι και τα επόμενα χρόνια της ΑΕΚ», κατέληξε.