Σκέψεις για αποχώρηση από τον ΟΠΑΠ κάνουν στον Ολυμπιακό

EVH09_OPAP_77712.limghandlerΣε ολική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΟΠΑΠ Α.Ε., με τους πρωταθλητές να ετοιμάζονται για καταγγελία της σύμβασης και αποχώρηση από το «Στοίχημα». Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι επικρατεί αδιαφάνεια σχετικά με τον τρόπο που θα μοιραστεί η χορηγική «πίτα» της εταιρείας στο ποδόσφαιρο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ της ερασιτεχνικής κατηγορίας θα παίρνει 2.5 εκ. ευρώ, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μόλις 2 εκ. ευρώ.
Η κόντρα αποκτά και προσωπικό χαρακτήρα, αφού από τη μία πλευρά βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την πρόσφατη εμπλοκή του στην ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ και από την άλλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης του νταμπλούχου Ολυμπιακού.
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλούν για αλλοίωση του χαρακτήρα του ΟΠΑΠ, που στηριζόταν στους τρεις άξονες της ανάπτυξης της αθλητικής οικονομίας, της κοινωνικής προσφοράς και της διαφάνειας.
Μάλιστα, οι κινήσεις των «ερυθρολεύκων» μπορούν να συνδυαστούν και με τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με ισχυρούς χορηγούς, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκαν και συμφωνίες με την Emirates και την Τράπεζα Πειραιώς.