Συνομιλία με τον Μπαράκ Ομπάμα είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

venizelos

Σύντομη συνομιλία με τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως είχε κατά την χθεσινοβραδινή δεξίωση του αμερικανού ηγέτη προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην 68η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο αμερικανός Πρόεδροα αναφέρθηκε στην συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και επανέλαβε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο ότι θα δοθεί συνέχεια στα όσα είχαν συζητηθεί τότε, στο Λευκό Οίκο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, εκπροσώπησε την Τρίτη την Ελλάδα στην έναρξη της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης.
Ο κ. Βενιζέλος, παρακολούθησε τις ομιλίες του γενικού γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Μπαν Κι-μουν και του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ συναντήθηκε και με ομολόγους του όπως με τους Πρωθυπουργούς της Ιταλίας, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Επίσης, επρόκειτο να παραστεί και στο γεύμα που θα παραθέσει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών.