Σιγουριά από Αλαφούζο

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ -ÂÅÑÏÉÁ  / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS - VERIAΤη βεβαιότητα πως η UEFA θα ανάψει πράσινο στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Για τη Νιόν αναχωρεί σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να παραστεί αυτοπροσώπως ενώπιον της ειδικής επιτροπής της UEFA και να ανατρέψει την αρνητική εισήγηση του κλιμακίου της ομοσπονδίας για αδειοδότηση της ομάδας μετά την εξέταση του φακέλου που έκανε στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του εμφανιζόταν καθησυχαστικός και βέβαιος πως θα εξασφαλιστεί η άδεια. «Δεν θα έχουμε πρόβλημα με την άδεια. Θα την πάρουμε κανονικά», τόνιζε, τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες εστάλησαν συμπληρωματικά στοιχεία του φακέλου της ομάδας, τα οποία και θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση.
Πάντως σε περίπτωση που η κατάληξη με την UEFA είναι αρνητική, ο Παναθηναϊκός θα έρθει σε ευθεία σύγκρουση με την ΕΠΟ. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως η ομοσπονδία έχει ευθύνη για τις αμφιβολίες που υπάρχουν για την πληρότητα του φακέλου.