Σε προληπτικά μέτρα προχωρά η διοίκηση της “Κιβωτού της αγάπης” μετά τον θάνατο χθες Τετάρτη, 17χρονης τροφίμου της από γρίπη. (Πάτρα: Έσβησε 17χρονο κορίτσι της “Κιβωτού της αγάπης” το οποίο νοσηλευόταν με συμπτώματα γρίπης). Όπως έγραψε χθες το thebest.gr η άτυχη Φρειδερίκη, δεν ήταν η μοναδική τρόφιμος που είχε αρρωστήσει με γρίπη. Ήδη άλλα δύο παιδιά του ιδρύματος νοσηλεύονται με συμοτώματα γρίπης σε ΠΠΝΠ και Αγιο Ανδρέα, ενώ ένας ακόμη τρόφιμος επέστρεψε στο λιδρυμα αφού ξεπέρασε την ίωση της γρίπης. Η 17χρονη πάντως δεν νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα, ενώ έχουν απαγορευθεί οι επισκέψεις.

kldivcryjk56bc6cd763bfc

Σε προληπτικά μέτρα προχωρά η διοίκηση της “Κιβωτού της αγάπης” μετά τον θάνατο χθες Τετάρτη, 17χρονης τροφίμου της από γρίπη.

Όπως έγραψε χθες το thebest.gr η άτυχη Φρειδερίκη, δεν ήταν η μοναδική τρόφιμος που είχε αρρωστήσει με γρίπη. Ήδη άλλα δύο παιδιά του ιδρύματος νοσηλεύονται με συμοτώματα γρίπης σε ΠΠΝΠ και Αγιο Ανδρέα, ενώ ένας ακόμη τρόφιμος επέστρεψε στο λιδρυμα αφού ξεπέρασε την ίωση της γρίπης. Η 17χρονη πάντως δεν νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα, ενώ έχουν απαγορευθεί οι επισκέψεις.

Πηγή:http://www.thebest.gr