Σε καλό δρόμο για την εξυγίανση ο Παναθηναικος

alafouzosΣυνεχή βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για να απαλλαγεί από τις… «αμαρτίες» του παρελθόντος κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και μπορεί ακόμη ο δρόμος για την οικονομική εξυγίανση να είναι μακρύς και στην πιο αισιόδοξη των περιπτώσεων να διαφαίνεται αυτό το 2017, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν φως.
Η χθεσινή συμφωνία με τη Nova εκτός από την απόσυρση αγωγών εξασφαλίζει στο σύλλογο έσοδα ζωτικής σημασίας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εισπράξει άμεσα δύο εκατ. ευρώ, ήτοι 1,5 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ως προκαταβολή, ενώ ξεμπλοκάρεται και το ποσό που δεν είχε πάρει από την προηγούμενη συμφωνία και το οποίο τελικά είναι 500.000 ευρώ, αφού τα μισά τα είχε πάρει ο Λέτο. Παράλληλα οι «πράσινοι» εξασφαλίζουν μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ το χρόνο για τη διετία 2015-2017.
Οι 500.000 ευρώ δεν θα δοθούν στον Λέτο, αλλά θα διατεθούν για να κλείσουν οι υποθέσεις Κουίνσι και Πίντο, όπως συνέβη προ ημερών και με τον Βελάσκες. Στόχος της διοίκησης είναι να έρθει σε συμφωνία με όλους τους παίκτες που έχουν φύγει ή είναι εκτός πλάνων, αλλά και φυσικά να είναι συνεπής απέναντι στους υπάρχοντες, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της UEFA.