Σε εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης θα συμμετέχει η ΔΗΜΑΡ

132267-dhmar

Σε ενημερωτικές εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης, αποφάσισαν να συμμετέχουν από εδώ και στο εξής, τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα, τονίζουν ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι μεγάλο λάθος, αλλά αφού η Βουλή νομιμοποίησε τη λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης με την ψήφιση νέου νόμου για τη ΝΕΡΙΤ, αίρουν το «εμπάργκο».

Ύστερα από την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος με τη συμμετοχή και μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι ο κίνδυνος για νέα μέτρα με την επωνυμία των «διαρθρωτικών» ή των «στοχευμένων» είναι ορατός.

«Η κυβέρνηση οφείλει να καταστήσει απολύτως σαφές στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί τη λήψη νέων επιβαρυντικών μέτρων, με όποια επωνυμία επιχειρηθεί να επιβληθούν» τόνισε η ΔΗΜΑΡ.

Επιπλέον, κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε να ανέβουν οι τόνοι και να εκφραστεί η ανάγκη για πολιτική διαπραγμάτευση με τους πιστωτές και η κυβέρνηση να θέσει ως πλαίσιο το τρίπτυχο: αναδιάρθρωση του χρέους, διόρθωση του προγράμματος προσαρμογής και καθορισμός αναπτυξιακών προτεραιοτήτων.

Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε επίσης να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα πρόταση νόμου για τη διαφάνεια του πολιτικού χρήματος.