Σαμαράς: “Αυτό που ξεκίνησε δεν μπορεί να πάει πίσω”

E2E23BCFE69A61E5310500531293C473Επίθεση στους συνδικαλιστές και τους “βολεμένους¨στην ΕΡΤ έκανε ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στο Ναύπλιο επιμένοντας στην απόφασή του να προχωρήσει στην εξυγίανση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

“Αυτοί που επιβάλλουν εμπάργκο στην ενημέρωση δεν μας ξέρουν καλά” δήλωσε ο πρωθυπουργός ενώ πρόσθεσε πως είναι υποκρισία να πει κάποιος ότι η ΕΡΤ προσέφερε δημόσια ενημέρωση, καθώς όταν γινόταν κάτι καλό οι εργαζόμενοι προχωρούσαν σε απεργίες.

Επίσης δήλωσε για όσους στηρίζουν τώρα την ΕΡΤ, καθώς με την λήξη του εμπάργκο κάποιοι θα ντρέπονται που την υποστήριξαν,  επειδή όπως δήλωσε στις απεργίες όλοι σχεδόν πληρωνόντουσαν κανονικά εντασσόμενοι στο καθεστώς του προσωπικού ασφαλείας. “Αλλά για αυτά θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας διαφθοράς που έχει αρχίσει έρευνα”.

“Απαλλάσσουμε τη δημόσια τηλεόραση από τα κυκλώματα που την απομυζούσαν” συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο πρωθυπουργός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν να αλλάξει η ΕΡΤ εν λειτουργία “γιατί ήταν όλα καλά προστατευμένα”. “Επιλέξαμε να το κάνουμε γιατί ήταν η κραυγαλέα αδικία, κανείς δεν μας είπε να το κάνουμε, εμείς τολμήσαμε να αγγίξουμε τους βολεμένους” ακόμα πρόσθεσε.

“Επιλέξαμε να το κάνουμε γιατί ήταν η κραυγαλέα αδικία, κανείς δεν μας είπε να το κάνουμε, εμείς τολμήσαμε να αγγίξουμε τους βολεμένους” κατέληξε ο Έλληνας πρωθυπουργός.