Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος αγνοούμενος

FOREIO_559_355

Νεκρός βρέθηκε ο ένας από τους δύο άνδρες που αγνοούνταν από τον βράδυ της Παρασκευής. Ο 67χρονος άνδρας είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου κατά τη διάρκεια της νεροποντής. Ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους τρεις. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου αγνοούμενου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν σύζυγος της 54χρονης γυναίκας που το Σάββατο βρέθηκε και εκείνη νεκρή.

Οι έρευνες συνεχίζονται για το 53χρονο καθηγητή Αγγλικών που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έρευνες διενεργούνται και από το Λιμεναρχείο της Ρόδου, στην θαλάσσια περιοχή που εκβάλουν τα ποτάμια αυτά.

Στις 7 το βράδυ θα συνεδριάσει στη Ρόδο το Συντονιστικό Περιφερειακό Όργανο για να τεθούν εκ νέου σε επιφυλακή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, διότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, από αύριο αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας. Στη συνεδρίαση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Οι ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια και τα καταστήματα της Ρόδου ξεπερνούν σύμφωνα με εκτιμήσεις τα 5 εκατομμύρια ευρώ.