Πρόκληση Δ. Κουκούτση: Ζητώ συγγνώμη από τον λαό γιατί δεν έδειρα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου

koukoutsisΟ χρυσαυγίτης βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης, ζήτησε την Τετάρτη, «συγγνώμη από τον ελληνικό λαό» γιατί δεν χειροδίκησε σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου, του συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό Πέτρου Κωνσταντίνου και του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ.
Η σχετική δήλωση, έγινε μετά την καταγγελία της Βασιλικής Κατριβάνου ότι ήταν εκείνος που, πριν από περίπου ένα χρόνο, αποπειράθηκε να την χτυπήσει στο προαύλιο της Βουλής όταν συνοδευόμενη από δύο άνδρες, θέλησαν να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά της ρατσιστικής βίας στον πρόεδρο της Βουλής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν τα κατάφερε επειδή παρενέβη ο φρούραρχος.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση ψήφισε χτες το Σώμα, με 253 «υπέρ» και ένα «παρών» την άρση της ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Κουκούτσης, βαρύνεται με την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης κατʼ εξακολούθηση, της απλής σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και απειλής μετά από μήνυση του Πέτρου Κωνσταντίνου που είχε προσφύγει στην Δικαιοσύνη.