Πορεία στην Αργεντινή για τον Τέβες

4D0E463FDCE802186A343F3E54F3C5C9Δημιούργησαν πρώτα μια ιστοσελίδα, μετά μια σελίδα στο facebook και τέλος ένα χάσταγκ στο twitter. Και την Παρασκευή έρχεται η ώρα που ο λαός θα κατέβει στον δρόμο. Το Μπουένος Αϊρες και η Αργεντινή, λοιπόν, επί ποδός για τον επιθετικό της Γιουβέντους με σκοπό να απαιτήσουν δυνατά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Πορεία από τον οβελίσκο της Πλατείας Δημοκρατίας μέχρι την Afa» αναφέρει το προγραμματισμένο μανιφέστο με την εικόνα του «Απάτσε» που παίζει την τρομπέτα έχοντας την πόλη στο φόντο και δίπλα το τρόπαιο του Μουντιάλ και ο οβελίσκος της Πλατείας Δημοκρατίας.

«Αυτό για να ζητήσουμε την συμμετοχή του Κάρλος Τέβες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας 2014. Αν θέλεις να συμμετέχεις θα συγκεντρωθούμε εδώ στις 17:00 μ.μ. (τοπική ώρα) και θα πάμε περπατώντας μέχρι την Afa, (την αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου). Εχουμε ανάγκη την στήριξη όλων. Αν ο Τέβες είναι στην καρδιά σου φέρε και τους φίλους σου», είναι η πρόκληση που ανέβασαν οι διοργανωτές στο facebook και ήδη 1.500 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Είναι η τελευταία δράση των υποστηρικτών του «ποδοσφαιριστή του λαού», οι οποίοι είχαν διαμαρτυρηθεί και ενάμιση μήνα πριν, με στατική συγκέντρωση τότε στην Πλατεία Δημοκρατίας, και με κύριο σύνθημα το: «Ο Σαμπέλα έχει φωνάξει 72 παίκτες στα 32 παιχνίδια του ως εθνικός εκλέκτορας, αλλά δεν κάλεσε ποτέ τον Τέβες».