Πλακιωτάκης για Αμυγδαλέζα: Με μικροκομματικές φιέστες και μαυρόασπρη προπαγάνδα δεν αντιμετωπίζεται το προσφυγικό

plakiwtakhs-to-2016-na-taytistei-me-allagh-selidas-poy-exei-anagkh-h-patrida

 

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης για την απόφαση του κ. Τόσκα για την επαναλειτουργία του κέντρου προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Η απόφαση αυτή «αποδεικνύει περίτρανα, ότι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» αναφέρει ο κ.Πλακιωτάκης

Η δήλωση του πρώην προέδρου της ΝΔ

«Το εν λόγω κέντρο φιλοξενίας ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό τη φιλοξενία μεταναστών για λίγες εβδομάδες έως ότου, επιστρέψουν στις χώρες προέλευσής τους.

Τότε ο γνωστός αγκιτάτορας της πολιτικής μας ζωής κ. Τσίπρας μαζί με το συρφετό του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν χαρακτηρίσει το κέντρο φιλοξενίας ως κέντρο κράτησης.

Επίσης, με μια παράσταση θεατρινισμού ζητούσαν το κλείσιμό του, διότι αποτελούσε μια “αποθήκη ψυχών”.

4 χρόνια μετά, εμφανίστηκε και πάλι σήμερα ο συρφετός του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τόσκα και εγκαινίασε τον ίδιο χώρο που δεν έκλεισε ποτέ.

Δηλώνοντας ότι: «Ο χώρος είναι ο δρόμος της μετεγκατάστασης των προσφύγων στην Ευρώπη, εφόσον γίνουν αποδεκτοί από τις άλλες χώρες της Ευρώπης, είναι ο δρόμος της επιστροφής στην Τουρκία, στο πλαίσιο της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, είναι ο δρόμος της εθελούσιας επιστροφής στη χώρα τους».

Αναρωτιέται κανείς, τι άλλαξε στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας;

Η Αμυγδαλέζα σήμερα δεν αποτελεί κέντρο κράτησης ή αποθήκη ψυχών;

Επειδή η επιστήμη, στην περίπτωση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σηκώνει τα χέρια ψηλά, εύχομαι ο θεός να τους δώσει φώτιση μήπως και σοβαρευτούν.

Ο ξεπεσμός των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια.

Οι σημερινοί μπολσεβίκοι της Ελλάδας, νοσταλγοί του Στάλιν, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία. Με μικροκομματικές φιέστες και μαυρόασπρη προπαγάνδα δεν αντιμετωπίζεται το προσφυγικό».

 

Πηγή: iefimerida.gr